Menu

    Meridianbet Στοιχήματα στο τελικό του Champions League

    Ο μεγάλος τελικός του Champions League  ολοένα και πλησιάζει ένας τελικός που αναμένεται να καθηλώσει τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους . Το ερχόμενο Σάββατο στις 26 Μαΐου, στο Κίεβο της Ουκρανίας η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον τελικό που θα αρχίσει στις 21:45. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Μέθοδος κατάκτησης τροπαίου

    Μια από τις πολλές επιλογές που προσφέρει η Meridianbet  είναι και η μέθοδος κατάκτησης του τροπαίου! Αν πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο η Ρεάλ Μαδρίτης στο 90λεπτό η απόδοση είναι 2.10, αν το κατακτήσει στην ημίωρη παράταση η απόδοση είναι 10.00, ενώ αν η Βασίλισσα κατακτήσει το τρόπαιο μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι η απόδοση είναι 15.00. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Αουτσάιντερ προβάλλει η Λίβερπουλ, σε αυτό το τελικό με απόδοση στο 3.20 για να  κατακτήσει στο 90λεπτό το τρόπαιο.  Αν κατακτήσει το τρόπαιο στην ημίωρη παράταση η απόδοση είναι 12.00, ενώ αν τα καταφέρει στη διαδικασία των πέναλτι η απόδοση είναι 15.00. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ για τους νέους

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy