Menu

    Μουντιάλ 2018 Προγνωστικά (Στοιχήματα – Αποδόσεις)

    Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή του πλανήτη πλησιάζει και πλέον μετράμε αντίστροφα για την πρώτη σέντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018. Η γιορτή του αθλητισμού διεξάγεται φέτος για 21η φορά και πρώτη στη Ρωσία. Η αυλαία θα ανοίξει στις 14 Ιουνίου, ενώ θα συμμετάσχουν συνολικά 32 ομάδες. Το Μουντιάλ 2018 θα διαρκέσει 31 ημέρες και ο μεγάλος τελικός έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου.

    Στο διάστημα αυτό είναι προγραμματισμένες 64 αναμετρήσεις στα 16 καινούργια γήπεδα που κατασκευάστηκαν σε 13 πόλεις της Ρωσίας. Όπως σε κάθε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, έτσι και στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγορές στοιχημάτων που προσφέρονται από τις Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες Κύπρου και συνάμα τα προγνωστικά μουντιάλ.

    Οι πρώτες μάχες στα νοκ-άουτ

    Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πλέον το τι θα καταφέρουν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ στα νοκ άουτ ματς. Υπάρχουν αρκετά δελεαστικές περιπτώσεις πονταρίσματος, με ορισμένες από εκείνες να είναι το 7.50 της Πορτογαλίας να φτάσει και να αποκλειστεί στα ημιτελικά, το 3.75 του αποκλεισμού της Δανίας στους “8”, αλλά και το 2,75 της Σουηδίας στον αποκλεισμό της στα προημιτελικά. Το να φτάσουν Βραζιλία και Ισπανία στους “4” τουλάχιστον αποδίδει στο 1.83 και 1.80 αντίστοιχα, αξία έχει όμως και το 3.25 της Κροατίας. Θελκτικό είναι το στοίχημα του να είναι η Γαλλία η καλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα, σε απόδοση 6.00.

    Νικητής Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

    Μετά από 15 χρόνια στη μετριότητα, η φετινή Βραζιλία δείχνει ικανή να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Με πολύ ποιοτικό ρόστερ, η «σελεσάο» δίνεται ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο και προσφέρεται στoν stoiximan cy σε απόδοση 4.75. Την ακολουθεί η κάτοχος του τροπαίου του 2010, Ισπανία, η οποία μετά από την πρόκρισή της ως πρώτη στον όμιλό της, αποδίδει στο 5.00.

    Στο 10.00 βρίσκεται πλέον η Γαλλία, η οποία δεν έχει καταφέρει να πείσει με την αγωνιστική της εικόνα, παρότι έμεινε αήττητη στα πρώτα τρία ματς. Πάντως, οι «τρικολόρ» είναι ιδιαίτερα ενισχυμένοι και ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε. Στο 7.00 προσφέρεται το Βέλγιο, το οποίο δείχνει να κερδίζει το κοινό, αλλά και τους μπουκ! Από τους υπόλοιπους διεκδικητές, ξεχωρίζει το 15.00 της Αργεντινής στην winmasters cyΣτο 13.00 βρίσκονται οι Κροάτες, στο 8.00 παίζεται πλέον η Αγγλία, ενώ στο 23.00 έχει πέσει η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Nα κατακτήσει το τρόπαιο η Αργεντινή σε απόδοση 9.50

    Ειδικά Στοιχήματα σε πολύ υψηλές αποδόσεις

    Πάρα πολλές επιλογές παράλληλα, υπάρχουν και σε ειδικά στοιχήματα. Για παράδειγμα ο stoiximan cyprus προσφέρει σε απόδοση 250.000 την επιλογή να σημειωθούν συνολικά 128 γκολ στη διοργάνωση. Το ενδεχόμενο να μην σημειωθεί κανένα γκολ κατά τη διάρκεια της παράτασης πληρώνει 10 φορές το ποντάρισμα, ενώ στο 1.80 βρίσκουμε τις over 9.5 κόκκινες κάρτες. Στο 6.00 βρίσκουμε την αγορά, η Αγγλία να μείνει εκτός συνέχειας στη διαδικασία των πέναλτι, τη στιγμή που το ίδιο ισχύει για την Αργεντινή και τη Γαλλία.

    Πρώτος σκόρερ, ειδικά παικτών με πολύ Μέσι

    Στα ειδικά στοιχήματα των παικτών, ο Λιονέλ Μέσι προσφέρεται στο 29.00 στην κατηγορία να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ, πληρώνοντας και την κακή εικόνα της Αργεντινής. Ως πρώτα φαβορί προβάλλουν πλέον ο Χάρει Κέιν στο 2.75, ο Ρομέλου Λουκάκου στο 5.50 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από το 17.00 της εκκίνησης, βρίσκεται πλέον στο 6.00.  Στο 67.00 βρίσκεται πλέον ο Αντουάν Γκριζμάν, στο 26.00 ο Νεϊμάρ, ενώ στα πρώτα φαβορί βρίσκεται και ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πλέον προσφέρεται στο 9.00.

    Αρκετά ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά για το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης, με τον Μέσι να δίνεται και εδώ ως φαβορί και να προσφέρεται στο 17.00, τη στιγμή που Ρονάλντο και Νεϊμάρ ακολουθούν στο 19.00. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2.15 πληρώνει ο Μάρκους Μπεργκ, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει δίχτυα.

    Οι Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες για το Μουντιάλ 2018

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy