Menu

    Εξαιρετικές προσφορές από την Bet365 για το Μουντιάλ 2018

    Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται προ των πυλών και αναμφίβολα αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων για τον επόμενο ένα μήνα. Η bet365 cy δεν θα μπορούσε να μην πριμοδοτήσει τα υπάρχοντα μέλη της με τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

    Επιστροφή χρημάτων λόγω αποκλεισμού στα πέναλτι

    Αρχικά εφόσον έχετε έμπνευση για τον Νικητή του μεγάλου τροπαίου, αλλά παρόλα αυτά η επιλογή σας «στραβώνει» λόγω αποκλεισμού της «ομάδας σας» στα πέναλτι, η Bet365 σας επιστρέφει πλήρως το ποντάρισμά σας. Αλλά δεν μένει εκεί.

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Προσφορά Πρώιμης Πληρωμής

    Τοποθετήστε το μονό στοίχημά σας πριν από την έναρξη της αναμέτρησης που σας ενδιαφέρει και εφόσον η ομάδα που «στηρίξετε» προηγηθεί με δύο τέρματα διαφορά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, σε οποιοδήποτε σημείο της, τότε αυτόματα το στοίχημά σας κερδίζει, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, ακόμα κι αν η άλλη ομάδα νικήσει ή ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Η συγκεκριμένη προσφορά ονομάζεται «Προσφορά Πρώιμης Πληρωμής».

    Επιστροφή Χρημάτων σε 0-0

    Υπάρχει όμως και τρίτη επιλογή, εκεί όπου μια λευκή ισοπαλία – ήτοι αν λήξει η επιλεγμένη αναμέτρησή σας στο 0-0 –  είναι αρκετή για να σας δώσει πίσω το ποντάρισμά σας. Αυτό θα ισχύσει εφόσον επιλέξετε να ποντάρετε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στις αγορές Πρώτος Παίκτης Που Θα Σκοράρει, Τελευταίος Παίκτης Που Θα Σκοράρει, Παίκτης Που Θα Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή, Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές Σκορ και Scorecast για κάθε αγώνα. Τοποθετήστε το στοίχημά σας πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και εφόσον εκείνη λήξει στο ισόπαλο 0-0, τότε θα λάβετε τα χρήματα του πονταρίσματός σας πίσω.

    Φυσικά και στις τρεις περιπτώσεις ισχύουν όροι και προϋποθέσεις που θα πρέπει να διαβάσετε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για να τις λάβετε, θα πρέπει να έχετε ειδοποιηθεί σχετικά από την εταιρεία με mail ή μέσω μηνύματος λογαριασμού.

    Bet365

    Η στοιχηματική εταιρία Bet365 δεν θεωρείται αδίκως η κορυφαία εταιρία του κόσμου, καθώς προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα κάθε εβδομάδα, κορυφαίες αποδόσεις σε Pre-match και live αγορές, καθώς και live streaming στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 77/100 (56 Ψήφοι)
    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy