Menu

    Πρωτότυπες Μουντιαλικές Επιλογές

    Παραμονή του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικό γεγονότος του πλανήτη, και οι απανταχού λάτρεις της στρόγγυλης «θεάς» προετοιμάζονται! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Πανέτοιμοι και οι παίκτες του στοιχήματος, που για ένα περίπου μήνα, θα δώσουν και αυτοί με τη σειρά τους τη δική τους μάχη για κέρδη.

    Η Meridianbet προσφέρει στο στοιχηματικό κοινό μια πλειάδα από επιλογές! Μια «περιπλάνηση» στην ιστοσελίδα  meridianbet.com.cy, και θα αντιληφθείτε ότι η στοιχηματική γκάμα γι’ αυτή την σπουδαία ποδοσφαιρική διοργάνωση ξεπερνά κάθε προηγούμενο! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Πραγματικά αυτό που προσφέρει η Meridianbet στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι άκρως ελκυστικό, με τους παίκτες του στοιχήματος να έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε ότι σχεδόν περνάει απ’ το μυαλό τους! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

     Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε στο meridianbet bonus.


    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy