Menu

    Meridianbet cy: Πρώτο γκολ ο Νεϊμάρ και ο Λουκάκου απόδοση 22.50!

    meridianbet cyprosforadeyteras2

    Τρίτη ημέρα της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου θα γνωρίζουμε άλλες δύο ομάδες που θα κλείσουν θέση για τα προημιτελικά του θεσμού! Η Βραζιλία αντιμετωπίζει στις 17:00 το Μεξικό και το Βέλγιο στις 21:00 την Ιαπωνία!

    Παιχνίδια, που τα θεωρητικά και πάλι φαβορί (Βραζιλία και Βέλγιο) έχουν τον πρώτο λόγο και με την Meridianbet να σας προσφέρει πλειάδα στοιχηματικών επιλογών και για τους τρεις αγώνες! Δείτε εδώ ακόμα περισσότερες επιλογές. 

    Η ώρα της “Σελεσάο”

    Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η Βραζιλία, που θεωρείται και το μεγάλο πλέον φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, συγκρούεται με το πολύ καλό στην φάση των ομίλων Μεξικό! Η Σελεσάο με απόδοση 1.52 είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη στο ενενηντάλεπτο. Η νίκη της Μεξικανών βρίσκεται στο 7.00, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.20. Περισσότερα από δυο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.93, ενώ το Under 2.5 στο 1.91. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.00. Σε ότι αφορά στον ποδοσφαιριστή που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα, επικρατέστεροι από πλευράς Βραζιλίας  είναι οι Νεϊμάρ και Τζεσούς με απόδοση 4.50.

    Να προκριθεί η Βραζιλία η απόδοση της είναι στο 1.22, ενώ για το Μεξικό στο 4.00. Παράλληλα θα βρείτε αρκετές στοιχηματικές επιλογές αν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση η στη διαδικασία των πέναλτι. Για περισσότερες αγορές πατήστε εδώ.

    Φαβορί το Βέλγιο

    Στις 21:00 η ομάδα, που έδειξε μια απίστευτη σταθερότητα στην φάση των ομίλων το Βέλγιο αντιμετωπίζει την πάντα ύπουλη ποδοσφαιρικά ομάδα της Ιαπωνίας! Σουπερ φαβορί οι Βέλγοι για νίκη στον ενενηντάλεπτο με απόδοση 1.40, η νίκη της Ιαπωνίας είναι στο 10.00, ενώ στο 4.70 βρίσκεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.89, ενώ το Under 2.5 στο 1.95! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 2.20. Σε ότι φορά στον ποδοσφαιριστή που θα ρίξει πρώτος την μπάλα στο πλεκτό, από πλευράς Βελγίου με απόδοση 5.00 ο Λουκάκου, είναι ο επικρατέστερος. Να προκριθεί το Βέλγιο η απόδοση είναι στο 1.15 ενώ η Ιαπωνία στο 4.80 Και σε αυτό το παιχνίδι θα βρείτε αρκετές στοιχηματικές επιλογές αν το παιχνίδι οδηγηθεί στην παράταση η στη διαδικασία των πέναλτι.  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Παράλληλα, μην ξεχνάτε την «Μουντιαλική»  προσφορά της meridianbet cy όπου έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε €100 Μπόνους επιπλέον καθημερινά και €1000 με την ολοκλήρωση του Μουντιάλ! Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ!


    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy