Menu

    Θα κάνουν ποδαρικό με το δεξί Απόλλωνας και Ανόρθωσης;

    uefa meridianbet

    Στη μάχη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ρίχνονται σήμερα στις 20:00 Απόλλωνας και Ανόρθωση, που στα πλαίσια του Α’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζουν Στρούμπας και Λάτσι αντίστοιχα!

    Μεγάλο φαβορί για τη νίκη οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού  που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Στρούμπας. Νίκη για τον Απόλλωνα η απόδοση 1.40, η ισοπαλία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται στο 4.55, ενώ η νίκη για τους Λιθουανούς είναι στο 9.00! Περισσότερα από δύο γκολ στην αναμέτρηση (Over 2.5) η απόδοση είναι στο 1.55, ενώ το Under 2.5 στο 2.31. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1.91.

    Ακόμη μεγαλύτερο φαβορί για να επικρατήσει στο πρώτο της παιχνίδι είναι η Ανόρθωση που εντός έδρας αντιμετωπίζει τη Λάτσι. Νίκη για την ομάδα της Αμμοχώστου η απόδοση 1.25 η νίκη των Αλβανών είναι στο 9.00, ενώ στο 5.00 βρίσκεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Το Over 2.5 στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο 1.55, ενώ το Under 2.5 στο 2.31! Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σ’ αυτό το παιχνίδι στο 1.91.

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboPayout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!


    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy