Menu

    H Meridianbet βάζει «Γκολ στη Ζωή»!

    meridianbet γκολ στη ζωη

    H Meridianbet cy στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, ενισχύει το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή»,στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια του Cyprus Fantasy League στη διοργάνωση του Fantasy Kick Challenge.

    Fantasy Kick Challenge

    Το Fantasy Kick Challenge είναι μια «πρόκληση» προς τα ποδοσφαιρικά αστέρια των 6 μεγάλων ομάδων της Κύπρου, οι οποίοι καλούνται να την αποδεχθούν και να μαζέψουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Συγκεκριμένα,τρεις ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από κάθε μεγάλη ομάδα της Κύπρου, έχουν τρεις προσπάθειες για να πετύχουν κάποιον από τους τρεις στόχους που θα έχουν απέναντι τους, με τον κάθε στόχο να αντιπροσωπεύει και ένα χρηματικό ποσό. Το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί από τις επιτυχημένες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, θα δοθεί ως εισφορά στο «Γκολ στη Ζωή». Εκ των χορηγών του Fantasy Kick Challenge είναι η Meridianbet.

    Βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να πετύχουν τους στόχους

    Cyprus FantasyLeague

    To Cyprus Fantasy League είναι το μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου που σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις scouter σε μια από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, να ταξιδέψεις στον τελικό του Champions League αλλά και να κερδίσεις πολλά εβδομαδιαία και μηνιαία δώρα. Στα πλαίσια ενίσχυσης του έργου του «Γκολ στη Ζωή», με τη δημιουργία κάθε νέας ομάδα στο CFL, θα δίνεται €1 στον Οργανισμό.

    Γίνε τώρα εσύ ο Scouter

    «Γκολ στη Ζωή»

    Το «Γκολ στη Ζωή» είναι μια ιδέα που προήλθε από το σώμα των ποδοσφαιριστών σε Παγκύπρια βάση. Είναι ο πρώτος, για τα δεδομένα της Κύπρου, Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός Ποδοσφαιριστών. Τα τακτικά μέλη του είναι Κύπριοι ή ξένοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, ηλικίας άνω των 18χρόνων,οιοποίοιείναιεγγεγραμμένοιστοΜητρώο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και ενδιαφέρονται να προωθήσουν τους σκοπούς του Οργανισμού. Μέλη του «Γκολ στη Ζωή» είναι και άλλα άτομα,εταιρείες και οργανώσεις που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τους σκοπούς του Οργανισμού ενδυναμώνοντας το όραμα των ποδοσφαιριστών.

    Γνωρίζοντας ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο παγκοσμίως, το «Γκολ στη Ζωή» χρησιμοποιεί την δυναμική που έχουν οι ποδοσφαιριστές, σαν άτομα με επιρροή, και στοχεύει μέσω της δράσης τους, να επηρεαστούν θετικά όλα τα στρώματα της κοινωνίας και να ενδυναμωθούν ποικιλότροπα άτομα που έχουν ανάγκη, αλλά και να σταλούν σημαντικά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

    Βάλε Γκολ στη Ζωή

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy