Menu

    Εν μέσω κορωνοϊου επαναληπτικοί Γουρόπα Λιγκ!

    Εν μέσω κορωνοϊου επαναληπτικοί Γουρόπα Λιγκ!

    Την ώρα που η αγωνία σε όλον τον πλανήτη κορυφώνεται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊου, συνεχίζονται (άγνωστο μέχρι πότε) οι αγώνες για τη φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις και συνάμα πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις μιας και η ΟΥΕΦΑ έχει ανακοινώσει ότι αναβάλλονται οι αγώνες Σεβίλλη-Ρόμα και Ίντερ-Χετάφε, λόγω της πανδημίας.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Υπό την σκιά λοιπόν του κορονοϊού θα διεξαχθεί σήμερα το παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Γουλβς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

    Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, παρά το αίτημα της αγγλικής ομάδας για αναβολή. Και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν το προβάδισμα πρόκρισης. Η Γουλβς έχει σκοράρει σ’ όλα τα εκτός έδρας ματς του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ και ο Ολυμπιακός μετά την σπουδαία πρόκριση στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ φαντάζει ικανός για όλα!

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Εκτός από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γούλβς στις 22:00 υπάρχουν και ματς όπως το Λίντσερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19:55 που θα προσελκύσει πολύ στοιχηματικό κόσμο.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, όπως και τα Άιντραχτ – Βασιλεία, Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ και φυσικά το Ολυμπιακός – Γούλβς.

    Αναλυτικά οι αγώνες:

    19:55 ΛΑΣΚ Λίντσερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
    19:55 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βασιλεία
    19:55 Μπασακσεχίρ – Κοπεγχάγη
    22:00 Ολυμπιακός – Γούλβς
    22:00 Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν
    22:00 Βόλφσμπουργκ – Σαχτάρ Ντονέτσκ

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της. Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους. Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

    👉  Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας!

    Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Στοιχημάτισε εδώ

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy