Menu

    Επιστρέφει η Premier League, τελικός στην Ιταλία!

    Με δύο ματς και το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ να ξεχωρίζει γίνεται απόψε το restart στην Premier League. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Μετά λοιπόν από 100 μέρες, η Premier League επιστρέφει. Η πανδημία ανέστειλε την δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης για κάτι λιγότερο από τρεισήμισι μήνες, αλλά το project restart έγινε πράξη και από σήμερα η μπάλα θα κυλήσει ξανά, με δύο αγώνες. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Το μενού περιλαμβάνει δύο αγώνες που εκκρεμούσαν για να έχουν όλες οι ομάδες από 29 ματς. Την καραντίνα θα… σπάσει αρχικά η αναμέτρηση της προτελευταίας Άστον Βίλα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που μάχεται για την έξοδο στην Ευρώπη. Τα βλέμματα, ωστόσο, συγκεντρώνει περισσότερο η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ. Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Αναλυτικά οι εξ αναβολής αγώνες:

    • Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 20:00
    • Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 22:15

    Ταυτόχρονα σήμερα είναι η ώρα για την πρώτη κούπα της χρονιάς στην Ιταλία! Η πρωταθλήτρια, Γιουβέντους κοντράρεται με τη Νάπολι στον τελικό του Κυπέλλου. . Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

    Οι δύο ομάδες θα… κονταροχτυπηθούν για τον πρώτο τίτλο και η μονομαχία τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. «Βέκια σινιόρα» λοιπόν εναντίον «παρτενοπέι» στο Ολίμπικο της Ρώμης το απόψε το βράδυ στις 22:00!

    Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!

    Για τους εγγεγραμμένους παίκτες της meridianbet.com.cy, υπάρχει και η επιλογή του TurboCashout, με την οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας πριν την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, επισπεύδοντας τα κέρδη σας! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy