Menu

    POLL: Ποια από τις ομάδες μας θα περάσει στους ομίλους;

    Τι και αν οι δυο φετινές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, αυτό δεν την επηρεάζει προκειμένου να αρχίσει τον… προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Οι ομάδες μας έχουν μάθει τους πρώτους αντιπάλους τους στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

    Η συντακτική ομάδα του topBookmakers.com.cy σας δίνει τον λόγο σε εσάς και σας 🎤 ρωτάει ποια από τις ομάδες μας πιστεύετε πως θα καταφέρει να περάσει στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης όπου μετέχει.

    Εσύ ποια ομάδα πιστεύεις πως θα τα καταφέρει; Ψήφισε ✍ ΕΔΩ

    Μάλιστα η Stoiximan έχει ανοίξει τις σχετικές αγορές, με τις αποδόσεις να είναι αρκετά υψηλές. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

    Ο δρόμος της Ομόνοιας προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

    Η πρωταθλήτρια Ομόνοια δικαιούται σε κάθε περίπτωση να ελπίζει παρά τον «σκόπελο» που την περιμένει στον β’ προκριματικό. Η κυπριακή ομάδα καλείται σε πρώτη φάση να αποκλείσει την Αραράτ από την Αρμενία και εφόσον τα καταφέρει, τότε θα αντιμετωπίσει (όπως όλα δείχνουν) την Λέγκια Βαρσοβίας. Η αναμέτρηση κόντρα στην αρμένικη ομάδα θα είναι νοκ-άουτ, αγωνιζόμενη εκτός έδρας. Το φαβορί βέβαια είναι η Ομόνοια, με τον Stoiximan να πληρώνει 1.44 πιθανή πρόκριση της (στο 2.65 η απόδοση για την Αραράτ).

    Καθημερινές προσφορές & 0% γκανιότα

    Έχει ενδιαφέρον το υψηλότατο 30.00 που βρήκαμε στην εν λόγω στοιχηματική εταιρεία και αφορά την πρόκριση της Ομόνοιας στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Η τριπλή μάχη στο Γιουρόπα Λιγκ

    Ανάλογη αγορά προκύπτει και για τους εκπροσώπους μας στον θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτος στην μάχη «ρίχνεται» ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ξεκινάει από τον πρώτο προκριματικό γύρο και ο αντίπαλος του θα προκύψει από το ζευγάρι Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο) – Τζιλάνι (Κόσοβο) (αφορά τον προ-προκριματικό γύρο). Οι «γαλαζοκίτρινοι» πληρώνουν 3.30 για να περάσουν στους ομίλους, με την Stoiximan να προσφέρει αυτή την ειδική αγορά.

    Οι άλλες δυο ομάδες, ο Απόλλων Λεμεσού και η Ανόρθωση, έχουν σαφώς πιο δύσκολο έργο μπροστά τους. Πρώτο εμπόδιο για τον Απόλλωνα η γεωργιανή Σαμπουρτάλο και αν μπορέσει να ολοκληρώσει τον στόχο του (δηλαδή, να μπει στους ομίλους), τότε το ποντάρισμα σου θα ανταμειφθεί με απόδοση 6.50. Χαρακτήρα funbet αποκτά το 8.00 της Ανόρθωσης περί πρόκρισης της στους ομίλους, παρότι θα ξεκινήσει έναν γύρο αργότερα.

    Γιατί να παίξεις στην Stoiximan

    • Εξαιρετικό μπόνους εγγραφής
    • Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
    • App για το κινητό, live streaming & cash-out
    • Καθημερινές προσφορές – ανταγωνιστικές αποδόσεις

     

    Μάθε περισσότερα για την Stoiximan

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy