Menu

    Πόνταρε G/G στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Λιόν στην Megabet Plus με τις κορυφαίες αποδόσεις

    Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Λιόν που διεξάγεται στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.

    Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει σαφώς το προβάδισμα μετά την πρόκριση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, οι «πολίτες» θέλουν να κάνουν την υπέρβαση φτάνοντας για πρώτη φορά στον τελικό.

    Η Λιόν αποτελεί το απόλυτο αουτσάιντερ του ζευγαριού, όμως οι ποδοσφαιριστές του Ρούντι Γκαρσία θα αγωνιστούν χωρίς άγχος και φόβο και να πάει κόντρα στα προγνωστικά.

    Εκτιμούμε πως η Λιόν μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.99 στην Megabet Plus. Η επιλογή του άσου προσφέρει 1.26, ενώ το διπλό για νίκη του Λιόν δίνει 10.98. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 6.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.51, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.57.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Ποια είναι τα προνόμια της Megabet Plus

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy