Menu

    Πόνταρε στην Megabet Plus νίκη της Ιταλίας στον αγώνα με Βοσνία με αμέτρητες επιλογές και αποδόσεις

    Η Ιταλία υποδέχεται την Βοσνία σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο της League Α του Nations League και θέλει να κάνει νικηφόρο ξεκίνημα.

    Η ομάδα του Μαντσίνι ήταν εξαιρετική πριν από δέκα μήνες και έκανε 10/10 νίκες στην προκριματική φάση του Euro, και δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στη Βοσνία με την οποία έπαιξαν στον ίδιο όμιλο.

    Στον αντίποδα, οι Βόσνιοι κάνουν νέο ξεκίνημα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία, και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν αποτέλεσμα αν και γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες δεν είναι πολλές.

    Εκτιμούμε ότι η Ιταλία θα πάρει τη νίκη και ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.27 στην Megabet Plus. Η επιλογή του διπλού για νίκη της Βοσνίας δίνει 10.03, ενώ, η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 5.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.15.

    *Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Ποια είναι τα προνόμια της Megabet Plus

    Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

    👉 Άνοιξε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβε 100% μπόνους εγγραφής. Παίξε παρολί 5 επιλογών και πάνω και πάρε πίσω τα χρήματα σου αν χάσεις μία επιλογή. Κάνε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ποντάρεις άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών με τις πιο ψηλές τιμές της αγοράς!

    👉 Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy