Menu

    Γιουβέντους & Parimatch μια συνεργασία πολλών αστέρων

    Η Parimatch, – παγκόσμια εταιρεία στοιχήματος και τεχνολογίας με έδρα την Κύπρο, θα διοργανώσει μια εικονική συνέντευξη τύπου στις αρχές Οκτωβρίου, όπου θα ανακοινώσει μια νέα συνεργασία με την εμβληματική διεθνή ομάδα ποδοσφαίρου Γιουβέντους.

    Η συνεργασία με τη Γιουβέντους, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ορόσημο για την Parimatch, επιτρέποντας την να αναπτύξει το διεθνές της προφίλ ακόμη περισσότερο προσεγγίζοντας εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Η Parimatch και η Γιουβέντους θα συνεργαστούν στενά μέσω αυτής της συμφωνίας, αφιερωμένες στη δημιουργία ασυναγώνιστης ψυχαγωγικής εμπειρίας που θα έχει απήχηση και θα εμπνέει.

    Όσοι παρακολουθήσουν τη συνέντευξη τύπου θα ακούσουν λεπτομέρειες για τα συναρπαστικά νέα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Parimatch, Σεργκέι Πόρτνοφ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Ρίτσι, που θα συνοδεύονται από έναν πολύ ιδιαίτερο επισκέπτη. Η επιβεβαιωμένη ημερομηνία, ώρα και λεπτομέρειες του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

    Ο Σεργκέι Πόρτνοφ είπε: «Τόσο η Parimatch όσο και η Γιουβέντους έχουν φιλοδοξίες να είναι οι απόλυτοι πρωταθλητές στον χώρο τους, παρέχοντας τρομερή διασκέδαση σε εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ανυπομονώ να σας πω περισσότερα μαζί με τον Τζιόρτζιο Ρίτσι από τη Γιουβέντους και ίσως έναν ιδιαίτερο επισκέπτη ή δύο, κατά τη διάρκεια της εικονικής συνέντευξης Τύπου τον Οκτώβριο».

    Μάθε περισσότερα για την Parimatch

    Η Parimatch συνδέει τις παραδοσιακές και τις αναπτυσσόμενες αγορές με μια καινοτόμο πλατφόρμα στοιχημάτων και είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στοιχηματικούς φορείς στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.

    Η εταιρεία υπερηφανεύεται για μια αξιόπιστη και υπεύθυνη εμπειρία προσανατολισμένη στη χρήση της πλατφόρμας μέσω κινητού. Οι στοιχηματικές επιλογές προσφέρουν μια συναρπαστική μορφή ψυχαγωγίας η οποία βελτιώνει την απόλαυση του παιχνιδιού των πελατών μας.

    Ο Τζιόρτζιο Ρίτσι είπε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την Parimatch, έναν συνεργάτη με τον οποίο μοιραζόμαστε την ανάγκη για συνεχή επιμονή και αναζήτηση νέων τεχνολογικών λύσεων. Για παράδειγμα, θα δούμε την επωνυμία της Parimatch να εμφανίζεται στην τηλεόραση στο εξωτερικό χάρη στη νέα ψηφιακή επικάλυψη που θα τοποθετηθεί στο σύστημα LED Allianz Stadium ξεκινώντας από τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος».

    «Θα συνεργαστούμε σε παγκόσμιο επίπεδο, εκτός από την Ιταλία και τη Νοτιοανατολική Ασία, υποστηρίζοντας τη διεθνή πορεία ανάπτυξης της Parimatch, αξιοποιώντας την αμοιβαία επιθυμία να απευθυνθούμε σε ένα όλο και πιο ευρύ κοινό».

    Τον Ιούλιο του 2018, η Parimatch έγινε ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων για το UFC στη EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), ενώ είναι επίσης ο χορηγός του ΑΠΟΕΛ στη Κύπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

    Επίσης, τo Parimatch Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που η Parimatch εφαρμόζει για 25 χρόνια.

    Όραμα του οργανισμού μέσα από τις συνεχόμενες δράσεις κοινωνικής ευθύνης να ενισχυθεί η υγεία και η ευημερία των κοινοτήτων μέσω της εκπαίδευσης και της συμμετοχής των παιδιών στον αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα ίσες ευκαιρίες για όλους. Στόχος του Parimatch Foundation είναι να ενισχύσει την οικονομία και την ανάπτυξη της κοινωνίας φροντίζοντας για τη μελλοντική γενιά.

    Σχετικά με την Parimatch

    Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

    H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy