Menu

    Σλόβαν Λίμπερετς – ΑΠΟΕΛ: Οι top αποδόσεις του παιχνιδιού

    Η μεγάλη στιγμή για το ΑΠΟΕΛ έφθασε! Σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία με στόχο το αποτέλεσμα εκείνο που θα τον στείλει στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

    Με το ματς να είναι νοκ άουτ, το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη γνωρίζει πολύ καλά πως σε ενδεχόμενο ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, τα πάντα θα κριθούν στο έξτρα ημίωρο της παράτασης ή εάν χρειαστεί και στα πέναλτι.

    Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε προχθές το μεσημέρι με ναυλωμένη πτήση για την Πράγα και έπειτα με λεωφορείο μετέβη στην πόλη Λίμπερτες. Εχθές το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί για τις 20:00.

    Στην Λευκωσία έμεινε ο τραυματίας αμυντικός Γουίλερ, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο αγώνα επιστρέφουν οι Εφραίμ και Κλωναρίδης.

    Πως έφτασε ως εδώ το ΑΠΟΕΛ

    Το πρώτο εμπόδιο ήταν η Γκιλάνι με το 2-0 του Κοσόβου (στην παράταση) να τον στέλνει πάνω στην Καϊσάρ από το Καζακστάν. Εύκολο έργο όμως είχε απέναντι σε αυτήν, καθώς επικράτησε άνετα με 4-1. Τελευταίος αντίπαλος αποτέλεσε ο Ζρινιέσκι από την Βοσνία, στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς του ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Η ομάδα του Ουζουνίδη χρειάστηκε να φτάσει ως τα πέναλτι, με το 2-2 της κανονικής διάρκειας να μην αλλάζει στο έξτρα ημίωρο.

    ➦ Parimatch - Χρυσός χορηγός ΑΠΟΕΛ  

    Λίμπερετς – ΑΠΟΕΛ Αποδόσεις για 1Χ2 & Γκολ

    Όσον αφορά τις βασικές αποδόσεις (1Χ2 & γκολ) που έχουν βγει από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρας μας για το Λίμπερετς – ΑΕΠΟΛ, βλέπουμε πως χρίζουν ως οριακό φαβορί την τσέχικη ομάδα. Παρακάτω σας παραθέτουμε την κορυφαία τιμή για κάθε σημείο 👇

    Λίμπερετς – ΑΠΟΕΛΑποδόσεις
    Νίκη Λίμπερετς2.32
    Ισοπαλία3.35
    Νίκη ΑΠΟΕΛ3.15
    Over 2,5 γκολ2.01
    Under 2,5 γκολ1.83
    Να σκοράρουν και οι 2 (GG)1.77
    Να σκοράρει μία ή καμία (NG)2.00
    Πρόκριση Λίμπερετς1.70
    Πρόκριση ΑΠΟΕΛ2.17

     

    Όλες οι αγορές


    Εάν «βλέπεις» πιθανή μια ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, τότε να γνωρίζεις πως το 3.35 που προσφέρεται από την Stoiximan, αποτελεί μακράν την καλύτερη τιμή της αγοράς. Στην ίδια στοιχηματική εταιρεία βρήκαμε και το Over 2,5 σε απόδοση 2.01, ενώ το 1.77 του Goal/Goal θεωρείται top απόδοση.

    Από την άλλη, το 2.17 που προσφέρει η 🏅 Parimatch για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ είναι μακράν η κορυφαία της αγοράς.  Στα ίδια ΥΨΗΛΑ επίπεδα κινείται και το διπλό της κυπριακής ομάδας στην Parimatch σε απόδοση 3.15. Μην ξεχνάς πως στην Parimatch μπορείς να βρεις αρκετές επιλογές για ποντάρισμα όσον αφορά στα ασιατικά, με ελκυστικές αποδόσεις και πληθώρα αγορών. Παράλληλα με όλα αυτά, το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μπόνους 100% έως 120€, η στοιχηματική σου εμπειρία ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο!

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    *Οι αποδόσεις & οι αγορές ίσχυαν την Πέμπτη 1/10 & ώρα 12:00

    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy