Menu

    Στοιχηματικός συνεργάτης της Πάφος FC η Stoiximan

    Μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν στην χώρα μας, η 👉 Stoiximan, ανακοίνωσε πρόσφατα πως την φετινή σεζόν θα αποτελεί τον στοιχηματικό συνεργάτη της ομάδας της Πάφου. Έτσι λοιπόν, αυτή η συνεργασία έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες, με την εν λόγω στοιχηματική να αποτελεί ήδη τον χορηγό του Απόλλωνα Λεμεσού και του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών.

    Αναφορικά με τη νέα αυτή συνεργασία, ο Country Manager της Stoiximan, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Πάφος FC, την ομάδα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη, μια ολόκληρη επαρχία… Η Stoiximan στηρίζει σταθερά το κυπριακό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και θα καταρτίσουμε πλάνο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για την τοπική κοινωνία της Πάφου σε συνεργασία με τους ανθρώπους της ομάδας».

    Παράλληλα δε, ο κος Χοντουλίδης εξέφρασε την επιθυμία του η νέα αυτή συνεργασία με την ομάδα της Πάφου να σηματοδοτήσει και την καθιέρωση της στις κορυφαίες ομάδες της χώρας και, γιατί όχι, να συνοδευτεί και με την κατάκτηση ενός τίτλου.

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy