Menu

    Στοίχημα Ημίχρονα Τελικά: Στρατηγική & Στατιστικά

    Το ποντάρισμα στο στοίχημα ημίχρονα τελικά αποτελεί μια παραδοσιακή αγορά που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες. Ουσιαστικά πρόκειται για ποντάρισμα σαν δυο ξεχωριστά στοιχήματα, καθώς ο παίκτης καλείται να προβλέψει το σημείο (1Χ2) τόσο του πρώτου, όσο και του δευτέρου ημιχρόνου. Για αυτό ακριβώς τον λόγο και οι προσφερόμενες αποδόσεις δεν είναι συνήθως χαμηλές, αλλά θα λέγαμε πως κυμαίνονται σε (πολύ) υψηλά επίπεδα.

    ✅ Είναι δύσκολο το στοίχημα ημίχρονα τελικά και σε τι αποδόσεις το βρίσκουμε;

    ✅ Υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική για κέρδος;

    ✅ Πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα στατιστικά;

    Όλα τα ανωτέρω ερωτήματα θα μας απασχολήσουν στον παρών οδηγό που θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένος σε μια αγαπημένη αγορά των παικτών: το στοίχημα ημίχρονα τελικά.

    Στρατηγική με ημίχρονο τελικό

    Πόσες φορές θεωρούμε πολύ δύσκολη την πρόβλεψη ενός αγώνα στα 90 λεπτά. Πόσο δυσκολότερη θα είναι εάν θα πρέπει να ποντάρουμε και στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα για να πάμε ταμείο επιβάλλεται να έχουμε 100% επιτυχία και στα δυο 45λεπτα; Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που καθιστά το στοίχημα ημίχρονα τελικά εξαιρετικά δύσκολο σε κάθε πρόβλεψη, όμως οι αποδόσεις του συνήθως «ανταμείβουν».

    Έστω για παράδειγμα πως έχουμε έναν ισχυρό γηπεδούχο, ο οποίος υποδέχεται μιας μέτριας δυναμικής ομάδας. Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως η νίκη του θα κυμαίνεται γύρω στο 1.50, με το ενδεχόμενο επικράτησης του από το πρώτο μέρος να ανεβάζει την απόδοση κοντά στο 2.10.

    Πραγματικά, πόσες φορές έχουμε δει τον ισχυρό να μπαίνει «φουριόζος», θέλοντας να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς.

    Σε ανάλογες περιπτώσεις, το ποντάρισμα στη νίκη του δυνατού από το πρώτο μέρος ίσως να αξίζει (βάση απόδοσης) πολύ περισσότερο από το Over 2,5. Δεν αποτελεί σπάνιο φαινόμενο να προηγηθεί με 2-0 και να… κατεβάσει ταχύτητα στην επανάληψη. Αυτό σε επίπεδο αποδόσεων μεταφράζεται σε απόδοση που ξεπερνάει τον διπλασιασμό, ενώ το Over 2,5 οριακά θα ξεπερνάει το 1.45 (1/1 ή 2/2 Η/Τ).

    H ομάδα του topbookmakers.com.cy θεωρεί…

    Πως οι κορυφαίες αποδόσεις για ποντάρισμα υπέρ του φαβορί προκειμένου να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο είναι της 🥇 Parimatch. Ο νόμιμος αυτός bookmakers προσφέρει στους παίκτες την δυνατότητα στοιχηματισμού στα ημίχρονα / τελικά όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων❗

    Πέραν όμως των αναμετρήσεων που υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, στο πρόγραμμα έχουμε και ματς μεταξύ ισοδύναμων. Σε μια τέτοια κατάσταση, ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην ισοπαλία, κάτι που πληρώνει γύρω στο 3.20 – 3.30. Η απόδοση όμως μπορεί να αυξηθεί και να «αγγίξει» το… τάλιρο, εάν ποντάρουμε στην ισοπαλία από το πρώτο ημίχρονο (Χ/Χ Η/Τ).

    Το ποντάρισμα στο Χ ημίχρονο – Χ τελικό έχει ιδιαίτερη αξία σε παιχνίδια που ικανοποιούνται οι δυο αντίπαλοι με τον βαθμό, οπότε το πολύ χαμηλό «Χ» στο 90λεπτο, το οποίο κυμαίνεται γύρω στο 2.65, αποκτά διαφορετικό νόημα στο υψηλότερο 3.70-3.80.

    Και επειδή τα ημιχρόνα τελικά μπορούν σου αποφέρουν σημαντικό κέρδος λόγω των υψηλών αποδόσεων, θα θέλαμε να σου πούμε πως αυτές οι αποδόσεις που έχεις διαβάσει πιο πάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στα funbet 🎁 των ανατροπών. Κατά μέσο όρο, η χαμηλότερη απόδοση σε μια ανατροπή (1/2 ή 2/1 Η/Τ) ξεκινάει από το υψηλό 30.00 και να φτάσει μέχρι τριψήφια τιμή (101.00 και άνω). Η τελευταία περίπτωση αφορά ανατροπή νίκης για τα αουτσάιντερ, κάτι όχι και τόσο συνηθισμένο.

    Οι περιπτώσεις όμως όπου το φαβορί μπαίνει «μουδιασμένα» στο ματς και βρίσκεται νωρίς «προ εκπλήξεων» δεν αποτελούν σπάνιο φαινόμενο. Σε μια τέτοια περίπτωση οι τιμές για μια ανατροπή (με τελικό )

    Ημίχρονα τελικά Στατιστικά

    Μια τόσο ρισκαδόρικη αγορά, όπως είναι το στοίχημα ημίχρονα τελικά απαιτεί και σωστό διάβασμα των στατιστικών, προκειμένου εμείς οι παίκτες να μειώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον κίνδυνο της απώλειας του δελτίου μας.

    Τι μπορούμε όμως να κάνουμε εμείς με τα ημίχρονα τελικά στατιστικά; Αρχικά να μελετήσουμε τα στατιστικά των πρωταθλημάτων που μας ενδιαφέρουν περισσότερο (πρωτάθλημα Κύπρου, ελληνική Super League, αγγλική Premier League κοκ).

    Εάν θέλεις να μάθεις ποια από τις νόμιμες στοιχηματικές διαθέτει τα περισσότερα στατιστικά για μελέτη, θα σου λέγαμε πως αυτή είναι η 👉 bet365.

    BookmakersWhy to Bet 
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Ποιο σημείο συνήθως επιβεβαιώνεται στο πρώτο ημίχρονο και με τι ποσοστό; Έχει διαφορά σε μια λίγκα να είναι περισσότεροι οι άσοι (τελικό αποτέλεσμα) από μια άλλη, όμως τα περισσότερα πρώτα ημίχρονα να τελειώνουν ισόπαλα. Συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα Κύπρου, το σημείο που επιβεβαιώνεται περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο είναι το «Χ», με ένα ποσοστό που «αγγίζει» το 60%. Δεν είναι όμως και ίδια η εικόνα στο τελικό αποτέλεσμα, μιας και στο πρωτάθλημα Κύπρου μόλις το 25% των αναμετρήσεων τελειώνει ισόπαλο. Από αυτό το ποσοστό, το 18-19% επιβεβαιώνεται από το πρώτο ημίχρονο (Χ/Χ Η/Τ).

    ➡ Ποια είναι όμως τα ημίχρονα τελικά στατιστικά που επαληθεύονται στον μεγαλύτερο βαθμό; Πήραμε ως δείγμα τις πρώτες δέκα (10) αγωνιστικές της τρέχουσας σεζόν (2020-21) στο πρωτάθλημα Κύπρου και ξεχωρίσαμε και τις εννέα διαφορετικές περιπτώσεις που αφορούν τα ημίχρονα τελικά στατιστικά.

    Ημίχρονο / ΤελικόΠλήθος% Επαλήθευσης
    1/11319.40%
    X/11420.90%
    2/122.99%
    1/X22.99%
    X/X1319.40%
    2/X22.99%
    1/211.49%
    X/21116.42%
    2/2913.43%

    Όπως μπορείς να διαπιστώσεις και εσύ, ένα «άτυπο» Top-3 θα απαρτίζεται από την επικράτηση του γηπεδούχου με ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο (Χ/1), τη νίκη του γηπεδούχου από το πρώτο 45λεπτο (1/1) και την «μοιρασιά» στο ματς από ημίχρονο (Χ/Χ).

    Ημίχρονα Τελικά Προβλέψεις

    Εάν πάλι αναζητάς για ημίχρονα τελικά προβλέψεις από κάποιον «ειδικό», θα σου συνιστούσαμε να επισκέπτεσαι σε καθημερινή βάση την σελίδα των tipsters μας. Μπορεί να μην προσφέρονται ημίχρονα τελικά προτάσεις σε κάθε στήλη τους, όμως ανά τακτά διαστήματα θα συναντήσεις έγκυρα προγνωστικά για την ειδική αυτή κατηγορία στοιχηματισμού προκειμένου να ποντάρεις στο δικό σου στοίχημα ημίχρονο-τελικό.

    Oι Καλύτερες Στοιχηματικές για Η/Τ

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy