Menu

    Περιορίζεται σημαντικά ο παράνομος στοιχηματισμός

    Το θέμα με τον παράνομο στοιχηματισμό στην χώρα μας φαίνεται πως θα περιοριστεί σημαντικά το επόμενο διάστημα. Όπως έχουμε πληροφορηθεί, εξειδικευμένοι σύμβουλοι θα βοηθήσουν την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), προκειμένου να εντοπίζονται ευκολότερα και να διακόπτεται η πρόσβαση ιστοσελίδων στοιχημάτων που λειτουργούν παράνομα.

    Θυμίζουμε πως όποιος πάροχος υπηρεσιών στοιχήματος δεν κατέχει την κατάλληλη άδεια (Κλάσης Β), η πρόσβαση σε αυτόν θα φράζεται εντός 72 ωρών από την στιγμή που η ΕΑΣ ενημερώνει τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών.

    Εξάλλου, η ΕΑΣ μέσω μια συγκεκριμένης διαδικασίας, καταγράφει τις παράνομες ιστοσελίδες και σε εβδομαδιαία βάση επικαιροποιεί την λίστα φραγής η οποία και είναι αναρτημένη στην επίσημη σελίδα της. Επόμενο βήμα είναι η ενημέρωση των εταιριών παροχής Internet, οι οποία θα πρέπει να διακόψουν την πρόσβαση σε αυτές.

    Με βάση αυτό, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι που θα προσληφθούν από την ΕΑΣ θα κληθούν στην εξέταση και αξιολόγηση των υφιστάμενων διαδικασιών με την χρήση ενός εργαλείου αναζήτησης παραβιάσεων που σχετίζεται με την διαδικτυακή φραγή (εκδοσή για υπολογιστή ή/και mobile apps). Αφού προβούν στις δικές της διαπιστώσεις, θα προχωρούν σε συστάσεις για βελτίωση του εγχειριδίου διαδικασιών.

    H συντακτική ομάδα του topbookmakers.com.cy

    … θα ήθελε να σου συμβουλέψει να ασχολείσαι αποκλειστικά με τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της χώρας. Η έμπειρη ομάδα μας έχει ξεχωρίσει τις τρεις κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος που παρέχουν ΝΟΜΙΜΑ τις υπηρεσίες τους στους Κύπριους παίκτες και σου τις παρουσιάζει παρακάτω 👇

    Κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές στην Κύπρο

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα
    Bet365
    • Πανίσχυρη οικονομικά
    • Κορυφαίες αποδόσεις
    • Πλούσιο Live Betting 
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy