Menu

    PSV Αϊντχόφεν – Ομόνοια Αποδόσεις & Ειδικά Στοιχήματα

    Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι για την Ομόνοια φτάνει στο τέλος του. Η ομάδα της Λευκωσίας αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα (19:55) στην Ολλανδία απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν. Το συγκρότημα του Μπεργκ καλείται να τελειώσει με θετικό τρόπο την… περιπέτεια της που ξεκίνησε  από τις 19/8 και το ματς κόντρα στην Αραράτ από την Αρμενία!

    ℹ  Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, μιας και η Ομόνοια έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης. Παρ’ όλα αυτά, μετά και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, το «Τριφύλλι» θα ψάξει το αποτέλεσμα που θα του δώσει το δικαίωμα (σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα της ελληνικής ομάδας) να τερματίσει στην (τιμητική) τρίτη θέση.

    (Τελ. Ενημέρωση: 10/12)

    PSV Αϊντχόφεν – Ομόνοια Αποδόσεις

    Τι άποψη έχει για το σημερινό παιχνίδι της Ομόνοιας η Parimatch; Πόσο πληρώνει το διπλό της κυπριακής ομάδας και πόσο τα «2-3 γκολ», ένα σημείο που επαληθεύεται για… πλάκα στα έως τώρα παιχνίδια των «πράσινων» στον όμιλο; Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι αποδόσεις όπως τις βρήκαμε στην Parimatch, μια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Κύπρο 👇

    ΑγοράΑπόδοση
    Νίκη Αϊντχόφεν1.31
    Ισοπαλία6.00
    Νίκη Ομόνοια9.30
    Under 2,52.65
    Over 2,51.48

    📌 Μην ξεχνάς πως και τα πέντε παιχνίδια στον όμιλο για την Ομόνοια έληξαν με το εύρος των «2-3 γκολ»❗ Εάν αυτό το ενδεχόμενο επαναληφθεί και αύριο, στην Parimatch προσφέρεται σε απόδοση 2.28.

    ➦ Παίξε με αποκλειστικό bonus 120€ 

    PSV Αϊντχόφεν – Ομόνοια Ειδικά Στοιχήματα

    Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με κάποια από τις «βασικές» αγορές, στην Parimatch μπορείς να βρεις αρκετά ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα (κάρτες, κόρνερ, οφσάιντ κλπ) για να ποντάρεις και έτσι να παρακολουθήσεις με μεγαλύτερο ενδιαφέρον την αναμέτρηση της Ολλανδίας. Μας εντυπωσίασε η αγορά που αφορά την κατοχή μπάλας της κυπριακής ομάδας, με το όριο (line) να δίνεται 33,5% (Over 1.87, Under 1.87). Παρακάτω ακολουθούν μόνο λίγες από τις δεκάδες αγορές ειδικών στοιχημάτων που βρήκαμε στην Parimatch.

    ΑγοράΑπόδοση
    Ομόνοια 3+ σουτ προς το τέρμα1.65
    Ομόνοια 3+ κίτρινες2.20
    Παίκτης της Ομόνοιας να δεχθεί κάρτα στο 1ο ημίχρονο1.67
    PSV Αϊντχόφεν 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο1.65
    Ομόνοια 1+ Οφσάιντ στο 1ο ημίχρονο1.92

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    *Οι αποδόσεις & οι αγορές ίσχυαν στις 10/12 & ώρα 11:00

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy