Menu

    Parimatch App | Αναλυτική Παρουσίαση

    Αποτελεί μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές στον κόσμο και δικαίως θα λέγαμε. Η αξιοπιστία των συναλλαγών, η πληθώρα διαθέσιμων αγορών και το ευέλικτο app για φορητές συσκευές αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα της. Η Parimatch λειτουργεί νόμιμα στην χώρα μας και σε αυτόν τον οδηγό θα σου παρουσιάσουμε αναλυτικά το parimatch mobile app.

    Γνωστή στον χώρο του στοιχήματος για τις γενναιόδωρες προσφορές της, τις ανταγωνιστικές αποδόσεις και την ποικιλία σε ασιατικά χάντικαπ. Εμείς στο topBookmakers.com.cy σου εξασφαλίσαμε μάλιστα αποκλειστικό μπόνους εγγραφής (120€) και διπλασιάσαμε το μπόνους χωρίς κατάθεση (από 5 στα 10€).

    Μοναδική προϋπόθεση να έχεις κάνεις εγγραφή στην 👉 Parimatch 👈 από την σελίδα μας.  Μέγας χορηγός του ΑΠΟΕΛ και αρκετά παλιά στο… κουρμπέτι (από το 1996), πλέον και με σύγχρονη εφαρμογή για φορητές συσκευές.

    Parimatch Mobile App: Τι σου προσφέρει

    Αναμφίβολα μια στοιχηματική τέτοιου βεληνεκούς δεν θα γινόταν μην παρέχει στους πελάτες της κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και μέσω φορητής συσκευής. Η συντακτική μας ομάδα τέσταρε διεξοδικά το parimatch mobile app και διαπίστωσε πως δεν υστερεί σε τίποτα με την κλασσική έκδοση της parimatch cy. Μπορέσαμε δηλαδή με την ίδια ευκολία να κάνουμε τα εξής:

    Άμεση προβολή των κορυφαίων γεγονότων | Εύκολη πλοήγηση μεταξύ των αθλημάτων |

    Live streaming & cashout χωρίς περιορισμούς | Δωρεάν συναλλαγές & άμεσες αναλήψεις

    Μα το κορυφαίο «δώρο» που σου προσφέρει το Parimatch mobile app είναι το Δωρεάν Στοίχημα (free bet) 10€ για να στοιχηματίσεις χωρίς ρίσκο στο πρώτο σου δελτίο.

    Πάρε το Δωρεάν Στοίχημα 10€

    Parimatch App Download

    Προτού προβούμε στην αναλυτική του παρουσίαση του Parimatch cy mobile, κρίνουμε σκόπιμο να σου αναφέρουμε τον τρόπο με τον οποίον μπορείς πολύ εύκολα να το εγκαταστήσεις στο κινητό σου (parimatch app download).

    • Θα πρέπει να πατήσεις σε κάποια από τα banner της Parimatch που βρίσκονται στο topBookmakers, θα μεταφερθείς στην σελίδας της.
    • Πάνω ψηλά στην οθόνη της συσκευής σου θα εμφανιστεί η επιλογή για να κάνεις download το Parimatch app. Να θυμάσαι πως εφόσον δεν πρόκειται για μια εφαρμογή μέσα από το επίσημο Store της Google, επιβάλλεται να ενεργοποιήσεις την δυνατότητα περί μη αποκλεισμού εγκατάστασης εφαρμογών από άγνωστες πηγές.
    • Αφού κάνεις λήψη του Parimatch mobile app, ξεκινάς την εγκατάσταση με το αρχείο που έχει μόλις γίνει λήψη (parimatch-cy-latest-apk).
    • Αφού ολοκληρωθεί η εγκαστάσταση με επιτυχία, η στοιχηματική σου δράση είναι προ των πυλών!

    Η πρώτη εικόνα που βλέπεις μόλις ανοίξεις το parimatch app, είναι η ακόλουθη 👇

    Σε μορφή slider θα κυλούν μπροστά σου τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της ημέρας, ενώ μπορείς να μεταβείς χωρίς δυσκολίας σε κάθε διοργάνωση (από Πρωτάθλημα Κύπρου μέχρι… Α’ Ουγκάντας).

    Αυτό που θα λατρέψεις στο parimatch cyprus app είναι η άνεση με την οποία μπορείς να βρεις τις πιο «ψαγμένες» αγορές για τα κορυφαία παιχνίδια, όπως για παράδειγμα το σύνολο προσπαθειών προς την εστία (συνολικά ή κάθε ομάδας).

    Στην Parimatch θα βρεις πλήθος αγορών, ακόμη και τις πλέον «ψαγμένες», όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω. Το κορυφαίο μάλιστα είναι πως τα προσφερόμενα όρια είναι αρκετά, προκειμένου να επιλέξεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα αποδόσεων. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του παιχνιδιού της Λίβερπουλ που βλέπεις παρακάτω, με τον παίκτη να έχει την δυνατότητα να ποντάρει στο Under/Over 5,5 ή 6,0 ή 6,5 τερμάτων προς στην εστία, αναλόγως με την απόδοση που τον ικανοποιεί.

    Γιατί να παίξεις στη Parimatch:

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy