Menu

    «Βασιλική» συμφωνία της Fonbet με την Ρεάλ Μαδρίτης

    Μια από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην χώρα μας, η Fonbet, υπέγραψε μια «χρυσή» συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η εν λόγω συμφωνία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και «μοναδικές προσφορές» για τους πελάτες της Fonbet, όπως αποκλειστικά δώρα, διαγωνισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενισχυμένες αποδόσεις. Μάλιστα η Fonbet θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης στοιχημάτων της στην La Liga σε όλη την Ρωσία, στην Λευκορωσία και στο Καζακστάν.

    Να θυμάσαι πως στην Fonbet θα βρεις τα περισσότερα bonus της αγοράς, πλούσιο live betting, live streaming & ευέλικτο app για στοίχημα από το κινητό. H παρουσία cash out & οι γρήγορες αναλήψεις ολοκληρώνουν το «στοιχηματικό πακέτο».

    «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό club, είναι ένα κορυφαίο brand», ανέφερε μεταξύ άλλων η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της FonbetAlina Yakirevich. Παράλληλα, συμπλήρωσε λέγοντας πως «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία ποδοσφαίρου για τους απανταχού φίλους της σε όλο τον κόσμο».

    Με την σειρά του, ο Alexander Paramonov, Διευθύνων Σύμβουλος της Fonbet, στάθηκε στο γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το κορυφαίο παράδειγμα ομάδας που στηρίζει τον θεμιτό ανταγωνισμό. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια μια ομάδα με πάρα πολλούς τίτλους, πλούσια ιστορία και μεγάλη φήμη. Η συνεργασία μας με εκείνην θα είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές».

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy