Menu

    Αναστολή λειτουργίας των επίγειων Πρακτορείων όλης της χώρας

    Με την χώρα μας να εισέρχεται σε καθεστώς ολικού lockdown, έχει παρθεί η απόφαση περί αναστολής λειτουργίας των πρακτορείων παροχής υπηρεσιών στοιχήματος και τυχερών παιγνίων. Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων.

    «Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ενημερώνει ότι, σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Υγείας ημερομηνίας 23 Απριλίου 2021 για την προστασία της δημόσιας υγείας, για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, αναστέλλεται υποχρεωτικά η λειτουργία ΟΛΩΝ των υποστατικών – πρακτορείων παροχής υπηρεσιών στοιχήματος και τυχερών παιγνίων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    H αναστολή αυτή τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα 26 Απριλίου και μέχρι την 9η Μαΐου του τρέχοντος έτους και ώρα 23:59. Θυμίζουμε πως από την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου τα πρακτορεία στοιχημάτων Κύπρος είχαν λειτουργήσει και πάλι σε όλες τις πόλεις.

    Παρ’ όλα αυτά, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και εφόσον εσείς το επιθυμείτε, μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας για την συμπλήρωση του δελτίου σας, να επιλέξετε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν στην Κύπρο.

    H ομάδα του topbookmakers.com.cy θεωρεί…

    Την Parimatch ως την πληρέστερη στοιχηματική εταιρεία. Ο νόμιμος αυτός bookmakers προσφέρει στους παίκτες πληθώρα διαφορετικών παιχνιδιών, πλούσιες αγορές και ελκυστικές αποδόσεις. Σε όλα αυτά να συμπεριλάβουμε και την ολοκαίνουργια πλατφόρμα της, η οποία εξασφαλίζει γρηγορότερη & ευκολότερη πλοήγηση.

    Από την άλλη, θετική εντύπωση μας έχει αφήσει η «ριζική» ανανέωση της Betonalfa, μιας στοιχηματικής που προσφέρει 100% bonus εγγραφής έως 100€, Επιστροφή στο 0-0, Bonus στο παρολί μέχρι 50% & Bet Booking.

    BookmakersWhy to Bet 
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy