Menu

  Virtual Στοιχημα: Αναλυτικός Οδηγός

  Η εποχή της… καραντίνας έδωσε την ευκαιρία σε ένα νέο στοιχηματικό προϊόν να κάνει όχι απλώς την εμφάνιση του, αλλά να καταφέρει να καθιερωθεί στην συνείδηση των παικτών. Ο λόγος φυσικά για το virtual στοίχημα, το οποίο και αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική επιλογή απέναντι στο «παραδοσιακό» στοίχημα.

  Τα εικονικά παιχνίδια (virtual sports) έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μιας μεγάλης γκάμας παικτών του online στοιχήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) να έχει εκφράσει την πρόθεση προσθήκης των virtual games στο στοίχημα.

  Τι είναι τα virtual; Πως μπορώ να κερδίσω στα virtual sports; Αυτές είναι μόνο δυο  από τις αρκετές απορίες που έχουν οι παίκτες του στοιχήματος. Κα’ αρχάς να ξεκαθαρίσουμε την έννοια των virtual sports.

  Τι είναι τα Virtual Sports

  Τα virtual sports είναι παιχνίδια που εξελίσσονται μπροστά στην οθόνη μας και εμείς μπορούμε να στοιχηματίσουμε πάνω στην τελική έκβαση τους (virtual sports στοίχημα). Τα υπέροχα γραφικά, το πλούσιο θέαμα που προσφέρουν και οι απολαυστική εμπειρία με τους ιδιαίτερους χρωματισμούς δεν πρόκειται να αφήσουν ανεπηρέαστο τον οποιοδήποτε παίκτη.

  Κάθε πότε παίζονται τα Virtual Sports

  Αυτό που αποτελεί το σημαντικότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα των virtual, είναι πως αυτά διεξάγονται 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει πως οι επόμενοι αγώνες virtual θα είναι διαθέσιμοι κάθε 3-4 λεπτά, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

  Πως μπορώ να κερδίσω στα virtual sports;

  Σίγουρα η προσέγγιση που θα πρέπει να κάνει κανείς στα virtual sports, είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των πραγματικών ποδοσφαιρικών γεγονότων. Και αυτό γιατί ναι μεν έχουν μεγάλη αληθοφάνεια και εκπληκτικά γραφικά, όμως η ταχύτητα που τα κάνει εξελίσσονται, αυξάνουν τον βαθμό δυσκολίας. Δεν θα πρέπει να ποντάρει κάποιος μεγάλα ποσά σε μικρές αποδόσεις, παρά μικρά πονταρίσματα σε υψηλές τιμές (funbet).

  👉 Επειδή όμως οι αποδόσεις θα είναι αρκετά πιο χαμηλές, τότε ίσως να αξίζουν τα συνδυαστικά πονταρίσματα ή τα ειδικά στοιχήματα.

  Για παράδειγμα εάν το φαβορί πληρώνει μόλις 1.50 για νίκη στο virtual στοιχημαν, τότε μπορείτε να ψαχτείτε σε κάποιο ακριβές σκορ, τύπου 2-0, 2-1, το οποίο σίγουρα θα αποδίδει υψηλότερη απόδοση. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και σε αθλήματα μεταξύ αλόγων, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Οι αδύναμοι πολύ δύσκολα να κάνουν την ανατροπή και να τερματίσουν πρώτοι, όμως ενδεχόμενο ποντάρισμα virtual παμε στοίχημα στο τελικό πλασάρισμα (το φαβορί του 1.25 στην 1η θέση και ακολούθως τα αουτσάιντερ) να είναι πολύ πιο «έξυπνη» επιλογή προς ποντάρισμα.

  Είναι τα virtual sports απάτη;

  Τα αποτελέσματα προκύπτουν μέσα από αλγόριθμους, με τις ομάδες που αναμετρώνται (για παράδειγμα) στο ποδόσφαιρο να έχουν αξιολογηθεί από πριν και να αποκτούν κατά αυτόν τον τρόπο μια δυναμική. Το αποτέλεσμα θα προκύψει με βάση την RNG κλήρωση, όμως το πιο σημαντικό είναι πως όλα τα ενδεχόμενα (όπως, νίκη γηπεδούχου, ισοπαλία, νίκη φιλοξενούμενου) δεν είναι εξίσου πιθανά. Αυτό είναι το «μυστικό» που κάνει τα Virtual Sports απάτη να μην είναι και να «αγγίζουν» τα πραγματικά γεγονότα.

  Στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Κύπρο

  BookmakersWhy to Bet 
  • Bonus εγγραφής έως 100€
  Παίξε Τώρα
  • 100€ bonus Εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  • 100% Bonus έως 100€
  Παίξε Τώρα
  • Μπόνους Εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  Fonbet_Logo_739x280___
  • Κορυφαίο Bonus ως 300€
  Παίξε Τώρα
  LOGO-UBETcy
  • Πολύ μεγάλο Bonus εγγραφής
  Παίξε Τώρα
  • Πανίσχυρη οικονομικά
  Παίξε Τώρα

  Σχόλια