Menu

    Νέος, μεγάλος χορηγός για την Ομόνοια θα είναι η Stoiximan

    Παρουσιάστηκε εχθές το μεσημέρι η νέα φανέλα της Ομόνοιας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Η κύρια εμφάνιση της θα είναι ριγέ με δυο αποχρώσεις του πράσινου, ενώ ολόλευκη θα είναι η δεύτερη (εκτός έδρας). Μεγάλος χορηγός για τα επόμενα τρία έτη (2021-2024) θα είναι η Stoiximan, μια εκ των κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Κύπρο. Έτσι, το λογότυπό της θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η Stoiximan αποδέχθηκε το λογότυπο της να εμφανίζεται με πράσινο χρώμα στις στολές και στα δημιουργικά της Ομόνοιας.

    «Καταρχήν, θα έπρεπε να αποτελεί κορυφαίο brand στον τομέα που δραστηριοποιείται, ώστε να ταυτίζεται πλήρως με το εκτόπισμα και τη δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε οι πρωταθλητές και θέλαμε δίπλα μας να έχουμε, επίσης, πρωταθλητές στο πεδίο δράσης τους. Ακόμη, ήταν για εμάς απαραίτητο ο νέος μας μεγάλος χορηγός να διαθέτει βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η αξιοπιστία, αλλά και να αποτελεί μια αδιαμφισβήτητη αξία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κος Δημήτρης Γρηγόρη, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομόνοιας.

    Ακολούθως τον λόγο πήρε ο κος Άγγελος Χοντουλίδης, Country Manager της Stoiximan, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του για την ανακοίνωση της συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Κύπρου. «Η Stoiximan ήρθε στην Κύπρο για μείνει και απέδειξε πως στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πηγάζει από τον λαό και στοχεύουμε σε άψογη συνεργασία με την Ομόνοια και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης. Εύχομαι να είναι μια αμοιβαία επωφελής συνεργασία. Να ευχηθώ καλή σεζόν στην Ομόνοια γεμάτη επιτυχίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του νέου χορηγού.

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy