Menu

    Τι κρατάμε από την συνέντευξη της CMO της Fonbet στο SBC

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε την συνέντευξη της CMO της Fonbet, Alina Yakirevich στο βρετανικό δίκτυο SBC με κύριο θέμα την συνεργασία της ρωσικής στοιχηματικής ιστοσελίδας Fonbet με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας της στο εν-εξελίξει Euro 2021. Μπορεί η Ρωσία να αποκλείστηκε από την φάση των ομίλων, η Fonbet cyprus όμως αποτέλεσε τον επίσημο στοιχηματικό συνεργάτη της. Η Alina Yakirevich στάθηκε στο ότι μια τέτοια τέτοιου είδους συνεργασία με την ρωσική εθνική ομάδα αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τον ρωσικό κολοσσό. «Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για εμάς η προσφορά προς τους πελάτες της Fonbet μιας νέα εμπειρίας. Η συνεργασία μας με την ρωσική Ομοσπονδία θα διαρκέσει κάποια χρόνια ακόμη και προτεραιότητα μας είναι να προβούμε στην ανανέωση της».

    Η κα Yakirevich στάθηκε και στις συνεργασίες που έχει η Fonbet με μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν. «Η Fonbet συνεργάζεται με μεγάλους συλλόγους, παγκόσμιου βεληνεκούς, την Ρεάλ Μαδρίτης, την Μίλαν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο βήμα για την παγίωση της θέσης μας στον χώρο του online betting σε διεθνές επίπεδο…Η συνεργασία μας με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας έχει περισσότερο έναν χαρακτήρα «τοπικής» συνεργασίας, αλλά και πάλι επιδράει εξίσου θετικά στο όνομα της εταιρίας».

    Σχετικά με το Euro 2021 και το ενδιαφέρον του κόσμου προς αυτό, έπειτα από μια περίοδο «ξηρασίας» ελέω καραντίνας, ανέφερε πως «Είμαστε βέβαιοι πως ο περασμένος μήνας (σ.σ. Ιούνιος) θα είναι μια χρονιά ρεκόρ όσον αφορά στον συνολικό αριθμό στοιχημάτων, εσόδων και προσέλκυσης νέων πελατών. Περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό το τουρνουά και για αυτό πριν από την έναρξη του τρέξαμε τη νέα μας διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για στοίχημα». Θέλαμε αυτό το promo video να δείξει σε όλον τον κόσμο πόσο μοναδικό συναίσθημα είναι αυτό. Δείτε το στην συνέχεια».

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ

    📌 H Fonbet σου δίνει την δυνατότητα να συμμετέχεις και σε μια σειρά από εκπληκτικές προσφορές. Εμείς ξεχωρίσαμε την επιστροφή χρημάτων στα παρολί, μια καμπάνια που σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου σε δελτία έξι (και άνω) επιλογών, εφόσον χάσεις μόλις ένα γεγονός!

    ➦ Διάβασε την Fonbet αξιολόγηση 

    Τι άλλο θα βρείτε στην Fonbet cy 

    Και επειδή οι προσφορές και οι υπηρεσίες δεν αρκούν για εκείνους που ψάχνουν το «κάτι παραπάνω», στην Fonbet θα βρεις τις κορυφαίες αποδόσεις και πλήθος διαθέσιμων αγορών για κάθε ματς, όπως επίσης:

    • Υψηλό μπόνους 1ης κατάθεσης
    • Ελκυστική προσφορά στα παρολί
    • Ελάχιστη κατάθεση από 2€ και γρήγορες αναλήψεις

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy