Menu

  Parimatch Cyprus και Save your Hood ενώνουν δυνάμεις!

  Η Parimatch Cyprus, θέλοντας για ακόμα μια φορά να δείξει το ενδιαφέρον της προς την κοινωνία, ενώνει τις δυνάμεις της με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Save your Hood.”

  Οι γειτονιές ή καλύτερα οι αλάνες δεν “πλημυρίζουν” πλέον από πιτσιρίκια που κλωτσάνε μια μπάλα, αντ’ αυτού, κάνοντας κανείς μια σύντομη βόλτα θα παρατηρήσει τα πολλά και διαφόρων ειδών σκουπίδια που βρίσκονται σκορπισμένα σ’ αυτές.

  Το “Save your Hood,” αποτελεί μία εθελοντική προσπάθεια που έχει ως σκοπό να διατηρήσει τη κάθε γειτονιά και περιοχή της Κύπρου καθαρή. Εν τούτοις, όπως υπογραμμίζουν οι ιθύνοντες του οργανισμού, επιτυχία για αυτούς θα είναι η δημιουργία μιας πιο ευαισθητοποιημένης κοινωνίας η οποία θα είναι ατομικά υπεύθυνη. Με άλλα λόγια, θα πρέπει ο κάθε ένας από εμάς να βαζει το δικό του λιθαράκι ώστε η κάθε γειτονιά της Κύπρου να παραμένει καθαρή.

  Η εταιρία μας, ως μια κοινωνικά υπεύθυνη οντότητα, αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειες του “Save your Hood” αφού πλέον θα αποτελεί βασικό αρωγό των προσπαθειών του. Parimatch και Save Your Hood υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την στήριξη και ενίσχυση των δράσεων της εθελοντικής οργάνωσης.

  Λίγα λόγια για το Save your Hood

  Πως ξεκίνησε το “Save your Hood;”

  To “Save your Hood ξεκίνησε από Ελλάδα στις αρχές αρχές Φεβρουαρίου και σύντομα έφτασε και στη χώρα μας. Σήμερα, η βασική ομάδα αριθμεί περίπου 10 άτομα ενώ οι εθελοντές παγκύπρια ξεπερνούν τους πεντακόσιους.
  Ποιά είναι η βασική διαδικασία που ακολουθείται; Πώς μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

  Ο τρόπος με τον οποίο αποφασίζεται το “που” και “πότε” θα πραγματοποιηθεί ένας καθαρισμός είναι πολύ απλός. Συγκεκριμένα, υπάρχει σχετικό γκρουπ στο Facebook όπου εβδομαδαία δημιουργείται ένα Poll (κάθε Τρίτη) μέσω του οποίου επιλέγεται η “περιοχή της εβδομάδας.” Εκεί, το κάθε μέλος του γκρουπ μπορεί να καταθέση την δική του εισήγηση. Εν τέλει, κάθε Παρασκευή εκδίδεται έντυπο με όλες της απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζουν οι εθελοντές του οργανισμου.

  Που έχει πάει μέχρι σήμερα το “Save your Hood;”

  To “Save you Hood” έχει ήδη καθαρίσει πάρα πολλές περιοχές της Κύπρου, “επεμβαίνοντας” σχεδόν σε όλες τις επαρχίες. Ειδικότερα, έχουν καθαριστεί πολλές παραλίες, δάση, πάρκα κλπ. Ακόμη, πραγματοποιώντας καταδύσεις, έχει αφαιρεθεί ένας σημαντικός αριθμός αποβλήτων από τον κυπριακό βυθού.

  Πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον οργανισμό;

  Μπορείτε να βρείτε τις σελίδες του οργανισμού σε Facebook και Instagram, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή αποτελούν και τα βασικά μέσα επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι γίνονται σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις κάθε εβδομάδα (πληροφορίες στα ΜΚΔ), ενώ έχει ήδη ξεκινήσει εκστρατεία σε διάφορα σχολεία με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των μικρών παιδιών.

  Στη Parimatch θεωρούμε ότι τέτοιες προσπάθειες χτίζουν ένα καλύτερο αύριο και έτσι είναι χαρά μας να είμαστε μέρος αυτης της εξαιρετικής προσπάθειας. Ας παίξουμε όλοι μπάλα λοιπόν σε καθαρότερες γειτονιές.

  Σχόλια
  
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΤΡΑΠΛΟ BONUS ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
  • 100% EΩΣ 300€
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [1WBONUSΧ4] ΣΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy