Menu

    Fonbet: Θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

    Η Fonbet ολοκλήρωσε την πρώτη της συμφωνία με ομάδα από την Λευκορωσία. Ο σύλλογος με τον οποίον επέλεξε να συνεργαστεί είναι η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, η οποία μπορεί να αγνοεί τον τίτλο τα τελευταία δυο χρόνια, όμως από το 2006 και έχω το 2018 είχε πανηγυρίσει 13 διαδοχικά πρωταθλήματα! Το λογότυπο της ρωσικής ιστοσελίδας θα εμφανίζεται εντός της «Borisov Arena» καθώς και στις εμφανίσεις της ομάδας. Η CMO της Fonbet, Alina Yakirevich, ανέφερε πως «Ο νέος μας συνεργάτης αποτελεί την ναυαρχίδα του ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας και αποτελεί τον πιο δημοφιλή σύλλογο στην χώρα. Μόλις πρόσφατα εμείς (ενν. η Fonbet) μπήκαμε στην αγορά της Λευκορωσίας και έχουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Υποστηρίζουμε τους κορυφαίους συλλόγους σε κάθε χώρα που δραστηριοποιούμαστε και σκοπεύουμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την ΜΠΑΤΕ».

    Όσον αφορά την ΜΠΑΤΕ, ο Sergey Sinkevich, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων του συλλόγου, δήλωσε πως «Είμαστε χαρούμενοι που η Fonbet αποτελεί τον συνεργάτη μας καθώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ονόματα στην αγορά. Η συνεργασία μας θα βοηθήσει και την πλευρά μας προκειμένου να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όλα τα διαθέσιμα εργαλεία μάρκετινγκ».

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ

    📌 H Fonbet σου δίνει την δυνατότητα για ένα ελκυστικό μπόνους πρώτης κατάθεσης, το οποίο φτάνει μέχρι τα 300€ (100%)! Παράλληλα, η στοιχηματική εμπειρία στο live και οι πολύ υψηλές αποδόσεις συνθέτουν ένα «πλήρες» προϊόν.

    ➦ Διάβασε την Fonbet αξιολόγηση 

    Τι άλλο θα βρείτε στην Fonbet cy 

    Και επειδή οι προσφορές και οι υπηρεσίες δεν αρκούν για εκείνους που ψάχνουν το «κάτι παραπάνω», στην Fonbet θα βρεις τις κορυφαίες αποδόσεις και πλήθος διαθέσιμων αγορών για κάθε ματς, όπως επίσης:

    • Υψηλό μπόνους 1ης κατάθεσης
    • Ελκυστική προσφορά στα παρολί
    • Ελάχιστη κατάθεση από 2€ και γρήγορες αναλήψεις

    BookmakersWhy to Bet 
    Fonbet
    • Κορυφαίο Bonus ως 300€
    • Πολύ καλές αποδόσεις
    • Γρήγορες Αναλήψεις
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy