Menu

    Μάθε τα φαβορί του Αυστραλιανού Όπεν

    Πριν καλά ξεκινήσει το φετινό Αυστραλιανό Όπεν στη Μελβούρνη, «στιγματίστηκε» από το επεισόδιο της Κυβέρνησης της χώρας με τον Νόβακ Τζόκοβιτς που τελικά απελάθηκε από την Αυστραλία καθώς δεν διέθετε τη σωστή άδεια ιατρικής εξαίρεσης (όντας ανεμβολίαστος για covid) και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τη διοργάνωση. H ανατροπή συμμετοχής του Νόλε έφερε και διαφοροποίηση στον πίνακα των φαβορί της διοργάνωσης σε σχέση με τους πιθανούς νικητές της διοργάνωσης στους άνδρες.

    Μετά τον αποκλεισμό του μεγάλου φαβορί, ο Ρώσος (Νο2) νικητής του US Open και περσινός φιναλίστ στη Μελβούρνη, Ντανίλ Μεντβέντεφ παρουσιάζεται ως o επικρατέστερος για τον φετινό τίτλο με τον Ναδάλ να ακολουθεί σε επίπεδο προγνωστικών.

    Παίξε στην Parimatch με 100% μπόνους έως €120

    Ντανίλ Μεντβέντεφ (1.85), Ράφαελ Ναδάλ (3.20) είναι τα πρώτα φαβορί βάση και του πονταρίσματος στους αθλητές ενώ για κατάκτηση του τουρνουά από τον Στέφανο Τσιτσιπά η απόδοση είναι 13.00 στην Parimatch. Την ίδια απόδοση έχει και ο Ματέο Μπερεντίνι.

    Στις γυναίκες η Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, Αυστραλιανή Άσλι Μπάρτι (2.08), είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να προσθέσει στη συλλογή της το πρώτο γκραν σλαμ στην πατρίδα της (και 3ο συνολικά). Ακολουθούν σε αποδόσεις η Σιμόνα Χάλεπ (5.50) και η Ίγκα Σβιόντεκ (6.00), ενώ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Μαρία Σάκκαρη Νο 6 στον κόσμο αποκλείστηκε από την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο21) και πλέον δεν μπορεί να στηριχθεί στοιχηματικά.

    Δείτε όλες τις αγορές για το ματς εδώ

    Γιατί να παίξεις στην Parimatch:

    Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.

    Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2019)
    Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy