Menu

    Parimatch Tech: Όπου Υπάρχουν Άνθρωποι – Δίπλα στον λαό της Ουκρανίας

    Η Ουκρανία ζει την μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της από το 1930. Κυριαρχεί η σκληρότητα, ο κυνισμός και η οργάνωση για την ολοκληρωτική καταστροφή των μελλοντικών γενεών. Όλοι όσοι εργάζονται στην Parimatch Tech νιώθουν πως ήρθε η ώρα να πουν κάτι: «Είμαστε εδώ για τους ανθρώπους». Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ανακοίνωσης που εξέδωσε η Parimatch Tech.

    «Από τις 24 Φεβρουαρίου, ενωμένοι, σε ετοιμότητα 24 ώρες το 24ωρο, εργαζόμαστε στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις της Ουκρανίας. Ορισμένοι υπάλληλοί μας πλέον υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Άλλοι βοηθούν στον αποκλεισμό τηλεγραφημάτων από κανάλια παραπληροφόρησης. Κάποιοι έχουν γίνει δημοσιογράφοι ξένων ΜΜΕ και μερικοί έχουν προσφερθεί εθελοντικά και βοηθούν στην επανεγκατάσταση και στην διανομή τροφίμων.

    Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι η απομάκρυνση των ανθρώπων από τις πόλεις που γίνονται μάχες. Σε μια μέρα, για παράδειγμα, καταφέραμε να εκκενώσουμε:

    • 17 άτομα από το Χάρκοβο,
    • 10 ενήλικες, 3 παιδιά και κατοικίδια από το Κίεβο,
    • 4 ενήλικες, 1 παιδί και κατοικίδια από το Ιρπίν

    Μπορέσαμε να διανείμουμε με ασφάλεια και επιτυχία φάρμακα και ανθρωπιστική βοήθεια από το Λβιβ στο Χάρκοβο και οργανώσαμε δύο αποθήκες υλικοτεχνικής υποστήριξης στο Κίεβο και μια αποθήκη μεταφόρτωσης στην Πολωνία.

    Στην Κύπρο εργαζόμαστε σε βάρδιες προκειμένου να βοηθήσουμε στη μετεγκατάσταση των ανθρώπων και των οικογενειών τους που βιώνουν την σκληρή όψη του πολέμου. Κάποιοι υποδέχονται στα αεροδρόμια τους αμάχους που ξεσπιτώθηκαν, κάποιοι κανονίζουν τη μεταφορά τους, κάποιοι τους βοηθούν να βρουν κατάλυμα, κάποιοι τους υποδέχονται με προμήθειες και παιχνίδια για τα παιδιά τους, κάποιοι επικοινωνούν με τοπικούς γιατρούς ή νοσοκομεία, κάποιοι βρίσκουν διαθέσιμους παιδικούς σταθμούς και νταντάδες για τα παιδιά, κάποιοι βοηθούν στο διαχωρισμό και στη διανομή τροφίμων, κάποιοι κανονίζουν φαγητό για τους υπαλλήλους που εργάζονται και κάποιοι κανονίζουν ψυχολογική επαγγελματική υποστήριξη για το προσωπικό».

    Παράλληλα, να αναφέρουμε πως έχει διαθέσει ήδη 925.000€ για να βοηθήσει τη χώρα, υποστηρίζοντας την Εκστρατεία της Κυπριακής Κυβέρνησης για ανθρωπιστική βοήθεια προς τον λαό της Ουκρανίας, κανονίζοντας τη συλλογή τροφίμων στα γραφεία της στη Λεμεσό και τη Λευκωσία. «Η αποστολή μας έως τις 23 Φεβρουαρίου 2022 ήταν να βελτιώσουμε την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας παρέχοντας στα παιδιά ίσες ευκαιρίες και πρόσβαση στον αθλητισμό και την εκπαίδευση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

    Λίγα λόγια για την Parimatch

    Η Parimatch θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες της Βόρειας Ευρώπης και τον κορυφαίο bookmaker της Ουκρανίας. Ιδρύθηκε το 1994 και η έδρα της είναι στο Κίεβο. Στη χώρα μας λειτουργεί νόμιμα και λειτουργεί με την επίσημη ονομασία Pari-Tech (CY) Limited η οποία είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία.

     

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy