Menu

    Το Opapbet τώρα και online: Τι κρατάμε και τι μας αρέσει

    Η online έκδοση της OPAP Sports λανσαρίστηκε στις αρχές του 2021, με την ονομασία 🏅 Opapbet. Μέσω της διαδικτυακής ιστοσελίδας, www.opapbet.com.cy, οι Κύπριοι παίκτες μπορούν να παίζουν στοίχημα online, υπό την αιγίδα της OPAP Sports, εταιρεία της ελληνικής ΟΠΑΠ ΑΕ.

    Η OPAP Sports έχει εξασφαλίσει άδεια Κλάσης Α από την Εθνική Αρχή Συστημάτων, ώστε να προσφέρει με κάθε νομιμότητα τις υπηρεσίες της στο κυπριακό κοινό. Επιπλέον, διαθέτει πάνω από 160 πρακτορεία σε όλη τη χώρα, αλλά και μια καινοτόμο έκδοση για κινητά με σύνθημα το «Παιχνίδι στα χέρια σου».

    ΒONUS 100% ΕΩΣ 100€

    Τι μας αρέσει στο Opapbet;

    Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Opapbet είναι το μπόνους Καλωσορίσματος, που προσφέρει μετά την πρώτη κατάθεση. Επίσης, προσφέρει free bet μετά την ταυτοποίηση στη στοιχηματική εταιρεία.

    Σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία του, υπάρχει εξυπηρέτηση παικτών μέσω live chat. Στα θετικά είναι επίσης η εύκολη και άμεση πλοήγηση που διαθέτει, ως διαδικτυακή ιστοσελίδα σε υπολογιστή και κινητό.

    Το Opapbet διαθέτει πλούσιο live betting, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ποντάρουν κατά τη διάρκεια του αγαπημένου τους αγώνα. Επίσης, υπάρχει η υπηρεσία Bet Builder, όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πολλά στοιχήματα από έναν αγώνα, όπως και οι προσφορές Cash-out & 0% Γκανιότα. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι τραπεζικές συναλλαγές είναι δωρεάν.

    Πως θα λάβεις το Opapbet Bonus Εγγραφής;

    Για να λάβεις το bonus εγγραφής ή αλλιώς «Μπόνους Καλωσορίσματος», δημιουργείς εντελώς δωρεάν έναν λογαριασμό στο Opapbet Cyrus. Επόμενο βήμα, η κατάθεση ενός ποσού τουλάχιστον των 10€, το οποίο θα διπλασιαστεί και θα κατατεθεί άμεσα στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Να σημειωθεί ότι το μέγιστο μπόνους εγγραφής ανέρχεται στα 100€.

    ΛΑΒΕ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

    Opapbet: Ποια είναι η πρώτη εντύπωση;

    Το Opapbet κερδίζει την προσοχή αρχικά με το brand του ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποίο διαθέτει, ένα από τα πιο αξιόπιστα της αγοράς. Στο κομμάτι της παρουσίασης, παίρνει αρκετά υψηλό βαθμό, είτε ως διαδικτυακή σελίδα είτε στην έκδοση κινητού.

    Φυσικά, υστερεί στο γεγονός ότι δεν διαθέτει -τουλάχιστον ακόμη- εφαρμογή κινητού, ενώ απουσιάζουν από τις συναλλαγές του τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια.

    BookmakersWhy to Bet 
    Opapbet
    • Μπόνους Εγγραφής
    • Εύκολη πλοήγηση
    • Free bet ταυτοποίησης
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy