Menu

    Betonalfa: Πρωτιά και στο 43ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Μικρών Κρατών για τη Δήμητρα Ιωάννου!

    Μια ακόμα σημαντική επιτυχία, σημείωσε η Δήμητρα Ιωάννου, στο 43ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Μικρών Κρατών.

    Η αθλήτρια της Bet on Alfa, πραγματοποιώντας ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση, χάρισε την πρωτιά στην Κύπρο, με επίδοση 70 κιλά στο Αρασέ και 85 κιλά στο Επολέ.

    Το 43ο Ευρωπαϊκό Τουρνουά Μικρών Κρατών & Διεθνές Κύπελλο στην άρση βαρών, έγινε το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου στη Λεμεσό και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με τη Δήμητρα Ιωάννου να κρατά σε άλλη μια διοργάνωση ψηλά τη σημαία της Κύπρου.

    Με τη διαχρονική στήριξη από την Bet on Alfa που αποτελεί το χορηγό της, η αθλήτρια της άρσης βαρών συνεχίζει να φέρνει σημαντικές επιτυχίες για τη χώρα μας.

    Οι αγώνες έγιναν στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, στην παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη, του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Δημήτρη Δημητρίου, αθλητικών αποστολών και αρκετών φίλων του αθλήματος. Η τελετή βραβεύσεων έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης, με τον πρόεδρο Παγκύπριας Ομοσπονδίας Δυναμικής Άρσης Βαρών Ανδρέα Ρουμπά, να συγχαίρει τους πάντες για την άψογη διοργάνωση, τους αθλητές για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους, ενώ καταλήγοντας ανέφερε πως με την άψογη διοργάνωση των συγκεκριμένων αγώνων η Κύπρος έστειλε το μήνυμα ότι η Άρση Βαρών έχει όλα τα εχέγγυα για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

    Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, συγχάρηκε τους αθλητές και τους διοργανωτές και τόνισε ότι ο οργανισμός θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο άθλημα.

    BookmakersWhy to Bet 
    Betonalfa
    • 100% Bonus έως 100€
    • Σύγχρονη σελίδα
    • Aξιοπιστία & Ασφάλεια
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy