Menu

    Ματσάρα Πάφος-Άρης και σούπερ μονομαχία Ζαΐρο-Κοκόριν με τρομερές αποδόσεις στον Stoiximan!

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

    Είναι οι δύο ομάδες που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση στηνa φετινή κούρσα και έχουν αποσπάσει τα κολακευτικότερα σχόλια με την πορεία τους. Πορεία που τις έχει φέρει στην πρώτη εξάδα και με τη… βούλα, αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

    Η Πάφος FC υποδέχεται τον Άρη στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην αυλαία της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής πριν τα πλέι οφ και το ντέρμπι μαγνητίζει όλα τα βλέμματα! Η Πάφος FC έχει υποχωρήσει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μετά την ήττα από την Ανόρθωση, αλλά δεν χάνει την επαφή με τους πρωτοπόρους. Και έχει την ευκαιρία να επανακτήσει την τρίτη θέση στο τετ-α-τετ με τον Άρη. 

    Για να τα καταφέρει η Πάφος FC θα πρέπει να πάει κόντρα και στην παράδοση που έχει δημιουργήσει με τον Άρη την τελευταία διετία που η ομάδα της Λεμεσού επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία: δεν τον έχει κερδίσει σε κανένα από τα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει αυτή τη διετία! Θα το πράξει απόψε; Τη νίκη της Πάφου FC θα την βρείτε με απόδοση 2.10 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!  Υπάρχει πάντως και καλός οιωνός για τους γηπεδούχους, αφού είναι αήττητοι στα επτά τελευταία εντός έδρας ματς με τον Άρη. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Ο Ζαΐρο είναι με διαφορά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 τέρματα. Και το ενδεχόμενο να σκοράρει απόψε δίνει 2.30 στον Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ της Πάφου FC είναι στο 3.35. Αν πιστεύετε ότι θα πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ, η απόδοση είναι 7.10! 

    Ο Άρης διανύει τον… μήνα του μέλιτος με πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, σερί που τον έχει επαναφέρει στην τρίτη θέση μετά από 11 αγωνιστικές, όχι μακριά από την πρώτη δυάδα. Με νίκη στην Πάφο FC μπορεί να αποσπαστεί 4 βαθμούς από την αντίπαλό της και να δει με περισσότερη ηρεμία πιο… ψηλά! Αν πιστεύετε ότι η ομάδα της Λεμεσού θα συνεχίσει τη φρενήρη πορεία της, το «διπλό» θα το βρείτε με απόδοση 3.55 στον Stoiximan. Σημειώστε ότι ο Άρης έχει οχτώ «διπλά» στις 12 φετινές εξόδους του, ενώ οι πέντε σερί νίκες του αποτελούν ήδη ρεκόρ σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας! 

    Ο Αλεξάνταρ Κοκόριν είναι το βαρύ πυροβολικό του Άρη. Ένα τεράστιο όνομα που δείχνει την ποιότητά του και στην Κύπρο. Το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα απόψε δίνει 7.60, ενώ αν πιστεύετε ότι θα είναι anytime scorer στο ντέρμπι, μπορείτε να ποντάρετε στο 3.30 στον Stoiximan! 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy