Menu

    Το ντέρμπι των «αιωνίων» Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα στον Stoiximan!

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

    Το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ είναι πάντα το απόλυτο ντέρμπι του πρωταθλήματος, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι ομάδες, όποια βαθμολογική θέση κι αν κατέχουν, όποιος στόχους κι αν έχουν. Και το αποψινό, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ακόμη περισσότερο, αφού κρίνει πολλά!

    Η Ομόνοια επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις άκαρπες αγωνιστικές με το «διπλό» επί του Ολυμπιακού και στα δύο τελευταία παιχνίδια καλείται να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη εξάδα για να συμμετάσχει στα πλέι οφ του πρώτου γκρουπ. Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (ακολουθεί αυτό για το Κύπελλο) είναι καθοριστικά για τους «πράσινους», η νίκη των οποίων απόψε δίνει 3.02 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Καθοριστικός στο παιχνίδι αυτό θα είναι και ο Φαμπιάνο, ο οποίος είχε αναδειχτεί MVP και στο ματς με τον Ολυμπιακό. Θα κρατήσει ξανά ανέπαφη την εστία της Ομόνοιας; Το ποντάρισμα αυτό μπορείτε να το βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 3.15! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Ο ΑΠΟΕΛ δεν εκμεταλλεύτηκε τη νέα βαθμολογική απώλεια της ΑΕΚ για να την προσπεράσει και με την ισοπαλία κόντρα στη Δόξα μείωσε στο βαθμό από την κορυφή. Επικεντρώνεται, πλέον, στην Ομόνοια και φτάνει στη μάχη με όπλο την παράδοση που έχει δημιουργήσει, καθώς είναι αήττητος στα πέντε τελευταία ντέρμπι «αιωνίων». Το ενδεχόμενο να κερδίσει απόψε θα το βρείτε με απόδοση 2.60 στον Stoiximan! Για να φύγει αλώβητος από την αποψινή μονομαχία, θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένος και ανασταλτικά: έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και συνολικά στα έξι από τα επτά τελευταία ματς. Αν πιστεύετε ότι θα κρατήσει την Ομόνοια στο μηδέν απόψε, ποντάρετε στο 2.87 στον Stoiximan.

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Μεγάλο ντέρμπι και στο «Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την ΑΕΛ, τις δύο ομάδες που ψάχνουν την εσχάτη να μπουν σφήνα στην εξάδα. Και οι δύο χρειάζονται το 2 στα 2 στο φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά και ευνοϊκά αποτελέσματα από τις ομάδες που προπορεύονται. 

    Λόγω της βαθμολογικής της θέσης η Ανόρθωση έχει τις λιγότερες πιθανότητες για μία θέση στην εξάδα, αλλά όσο ζει ελπίζει. Κι ελπίζει περισσότερο από τη στιγμή που είναι σε φόρμα, με τρεις διαδοχικές νίκες και αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Προσθέστε ότι δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Παπαδόπουλος». Τη νίκη της θα την βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 2.07. Πολλά και τα NG στα παιχνίδια της «Κυρίας», συγκεκριμένα οχτώ στα δέκα τελευταία. Το NG θα το βρείτε σε απόδοση 1.70 στον Stoiximan! 

    Η ΑΕΛ έμεινε ζωντανή στη μάχη για την εξάδα με τη μεγάλη νίκη της επί της πρωτοπόρου ΑΕΚ, αλλά πρέπει να συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα και κόντρα στην Ανόρθωση. Μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει και στην τελευταία αγωνιστική, αν το επιτρέψουν οι προπορευόμενες ομάδες… Η νίκη της στο ντέρμπι αυτό δίνει 3.70 και για να τα καταφέρει θα πρέπει να βελτιωθεί μακριά από το «Γήπεδο ΆλφαΜέγα», καθώς έχει τρεις σερί ήττες εκτός έδρας. Μάλιστα δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα τρία παιχνίδια. Αν πιστεύετε ότι δεν θα σκοράρει ούτε κόντρα στην Ανόρθωση, η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.30. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy