Menu

    Σούπερ ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ρεάλ-Ατλέτικο στον Stoiximan με 0% γκανιότα!

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

    Χάρμα ιδέσθαι αυτό το Σάββατο για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα και Ισπανία: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης!

    Στην Ελλάδα πρώτα, αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το «ντέρμπι αιωνίων» που μετά από καιρό φέρνει τους δύο μονομάχους σε ρόλο διεκδικητή του τίτλου! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τρίτη θέση και στο -5 από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο μπορεί να μειώσει τη διαφορά στο δίποντο αν κερδίσει. Σημειωτέον ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τέσσερις σερί νίκες στο «Καραϊσκάκη» στο πρωτάθλημα, έξι αν συμπεριλάβουμε και το Κύπελλο. Η νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι δίνει 2.05 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Επιπλέον στα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια στην έδρα του ο Ολυμπιακός κράτησε ανέπαφη την εστία του. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει ο Παναθηναϊκός απόψε δίνει 2.05 στον Stoiximan. Πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων φέτος ο Μπακαμπού με 11 γκολ. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρει στο ντέρμπι, η απόδοση στον Stoiximan είναι 3.30, ενώ αν τον βλέπετε να βάζει το πρώτο γκολ του αγώνα, ποντάρετε στο 6.80.

    Ο Παναθηναϊκός φτάνει στο ντέρμπι από θέση ισχύος, αφού είναι στην κορυφή. Η μεταμόρφωσή του από πέρυσι αποκαλύπτεται και από τους αριθμούς: σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος πέρυσι ήταν πέμπτος με 36 βαθμούς και φέτος είναι πρώτος με 54! Το «διπλό» στο «Καραϊσκάκη» θα το βρείτε με απόδοση 4.30 στον Stoiximan! Οι «πράσινοι» έχασαν τη μεγάλη διαφορά που είχαν αποκτήσει με τις τρεις ήττες που είχαν τον Ιανουάριο, αλλά τον Φεβρουάριο επανήλθαν δυναμικά και με τρεις συνεχόμενες νίκες οδηγούν την κούρσα. Μάλιστα στις δύο από τις τρεις νίκες τους δεν δέχτηκαν γκολ. Αν πιστεύετε ότι θα κρατήσουν και τον Ολυμπιακό στο μηδέν, ποντάρετε στο 3.25 στον Stoiximan! Τα τρία από τα 4 τελευταία ματς του Ολυμπιακού ήταν NG και under 2.5 γκολ. Το NG θα το βρείτε στο 1.60 στον Stoiximan και το under 2.5 γκολ στο 1.50, ενώ νίκη του Παναθηναϊκού με under 2.5 γκολ δίνει 6.20! 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο και το μαδριλένικο ντέρμπι αναμένεται πάντα με τεράστιο ενδιαφέρον. Η Ρεάλ έχει το χάντικαπ της κούρασης από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, αφού η Ατλέτικο έχει αποκλειστεί στην Ευρώπη από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει όμως και φοβερό μομέντουμ μετά την «πεντάρα» που έριξε με μία ακόμη ανατροπή στο «Άνφιλντ». Δεν έχει και άλλα περιθώρια απωλειών στο πρωτάθλημα, όπου είναι στο -8 από την Μπαρτσελόνα. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίσει την Ατλέτικο, η απόδοση στον Stoiximan είναι 1.90. Και αν πιστεύετε ότι μπορεί να το κάνει με ανατροπή στο σκορ, όπως έγινε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, ποντάρετε στο 7.10! 

    Η Ατλέτικο, από την άλλη, σε μία σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα χρειάζεται το «διπλό» και για να εδραιωθεί στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και για να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Η νίκη της στο «Μπερναμπέου» δίνει 4.75 στον Stoiximan! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν προηγηθεί στα οχτώ τελευταία παιχνίδια τους. Το ενδεχόμενο να προηγηθούν και στο ντέρμπι δίνει 2.57 στον Stoiximan! Μάλιστα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και ανασταλτικά (αυτό ήταν ένα βασικό «αγκάθι» τους στη φετινή τους πορεία), έτσι τα πέντε τελευταία ματς τους ήταν under 2.5 γκολ. Το under 2.5 γκολ στο αποψινό ντέρμπι θα το βρείτε στο 1.95 και το over 2.5 γκολ στο 1.85. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του! 

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy