Menu

    Το Derby della mole στον Stoiximan με 0% γκανιότα! (28/02)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Η αγωνιστική στη Serie A ολοκληρώνεται απόψε με το Derby della mole, τη μεγάλη τοπική μονομαχία Τορίνο-Γιουβέντους. Μία μονομαχία που αυτή τη φορά είναι πραγματικό ντέρμπι, αφού μετά την αφαίρεση βαθμών από την «Κυρία» μόνο ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες!

    Για την Γιουβέντους κάθε παιχνίδι είναι τελικός μετά την τιμωρία που της επιβλήθηκε, αφού κάνει πραγματικά αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Ένα τρένο που είναι κρίσιμο να προλάβει, όχι μόνο για πρεστίζ, αλλά κυρίως για την… τσέπη της, αφού μία σεζόν εκτός Ευρώπης μπορεί να είναι καταστροφική για τα ταμεία της. Τη νίκη της στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο θα τη βρείτε στο 1.74 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Φτάνει σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση στο ντέρμπι μετά την «τριάρα» στη Ναντ με χατ-τρικ του Ντι Μαρία στο Γιουρόπα Λιγκ. Το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε ο Αργεντινός άσος δίνει 3.20. Τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Γιουβέντους ήταν under 2.5 γκολ. Αν πιστεύετε ότι θα είναι και το αποψινό, ποντάρετε στο 1.65. Στα δύο τελευταία παιχνίδια η Γιουβέντους κέρδιζε και στα δύο ημίχρονα. Αν πιστεύετε ότι θα κερδίζει και στα δύο ημίχρονα και απέναντι στην Τορίνο, η απόδοση είναι 4.15! Η Γιουβέντους σκόραρε πρώτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Το ενδεχόμενο να σκοράρει κι απόψε πρώτη δίνει 1.53 στον Stoiximan.

    Η Τορίνο απέχει μόλις ένα βαθμό από την συντοπίτισσα και θέλει να της κόψει τη φόρα, καθώς η Γιουβέντους είναι αήττητη στα έξι ματς που έδωσε τον Φεβρουάριο με πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη η «γκρανάτα» δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της με την Κρεμονέζε και έχει μία νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές. Το ενδεχόμενο να κερδίσει απόψε θα το βρείτε στο 5.50 στον Stoiximan, ενώ η ισοπαλία δίνει 3.60. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Τορίνο σημειώθηκαν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Αν πιστεύετε ότι το ίδιο θα συμβεί κι απόψε, ποντάρετε στο 2.05. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy