Menu

    Πάφος-Δόξα για μία θέση στα ημιτελικά Κυπέλλου με άπειρες επιλογές στον Stoiximan! (28/02)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

     

    Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κύπελλο Κύπρου με τις ρεβάνς των προημιτελικών και το πρώτο εισιτήριο κρίνεται απόψε με το ζευγάρι Πάφος FC-Δόξα Κατωκοπιάς. 

    Με σαφές προβάδισμα φτάνει στον επαναληπτικό η Πάφος FC μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα κι αυτό δίνει την ευχέρεια στον Χένινγκ Μπεργκ να αφήσει εκτός 11άδας κάποιους βασικούς παίκτες, έχοντας στην άκρη του μυαλού του και το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε και το ευρύ ρόστερ με τις πολλές και ποιοτικές επιλογές που διαθέτει του επιτρέπει τη χρήση του rotation, χωρίς να χάσει η ομάδα τη δυναμικότητά της. 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Γι’ αυτό και η νίκη της στη ρεβάνς δίνει 1.25 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η Πάφος FC προέρχεται από ισοπαλία με τον Άρη, με το τέταρτο GG στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Αν βλέπετε GG και απόψε, η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.15. Στα δύο τελευταία ματς η Πάφος FC έμεινε δέχτηκε πρώτη γκολ. Αν βλέπετε να τριτώνει το… κακό για τους Παφίτες, ποντάρετε στο 5.70!

    Η Δόξα φτάνει στη ρεβάνς με λιγοστές ρεαλιστικές ελπίδες για την ανατροπή, αλλά ούτως ή άλλως αυτό που την απασχολεί είναι η μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Και για το σκοπό αυτό πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στην Καρμιώτισσα. Έχει κι αυτή τέσσερα GG στα έξι τελευταία ματς. Στα δύο από τα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος δέχτηκε 2 γκολ. Το ενδεχόμενο να δεχτεί 2 γκολ και από την Πάφο FC θα το βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 3.45.

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

     

    Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy