Menu

    «Ντέρμπι αιωνίων» στο Κύπελλο για μία θέση στα ημιτελικά! (01/03)

    Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018 

    Η Πάφος FC έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca-Cola και περιμένει τη δεύτερη ομάδα της τετράδας που θα προκύψει σήμερα από το ντέρμπι των «αιωνίων» ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια! 

    Λίγες μέρες μετά τη μονομαχία τους στο πρωτάθλημα, όπου ο ΑΠΟΕΛ πέρασε στην κορυφή με τη νίκη του με 1-0, αφήνοντας την Ομόνοια εκτός εξάδας, οι δύο «αιώνιοι» συναντώνται ξανά για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου με φόντο μία θέση στα ημιτελικά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» φτάνουν στη ρεβάνς με προβάδισμα μετά το 1-2 στο πρώτο παιχνίδι, προβάδισμα που οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν. Ποιος θα τα καταφέρει; Η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.98, η ισοπαλία 3.71 και η νίκη της Ομόνοιας δίνει 4.43 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! 

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει καταφέρει να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως όμως έχει κερδίσει τον απαιτητικό κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επανήλθε στην κορυφή μετά από ένα δίμηνο και σήμερα θέλει να «σφραγίσει» και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο ΑΠΟΕΛ πετυχαίνει κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά αγώνα στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, όσα έβαλε και στο πρώτο παιχνίδι με την Ομόνοια για το Κύπελλο. Το ενδεχόμενο να πετύχει σήμερα 2 γκολ δίνει 3.55 στον Stoiximan, ενώ αν πιστεύετε ότι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει δύο γκολ στο ματς θα είναι ο ΑΠΟΕΛ, η απόδοση στον Stoiximan είναι 2.37.  

    Η Ομόνοια είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα την έφερε εκτός εξάδας, μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ και στο Κύπελλο φτάνει με χάντικαπ στη ρεβάνς μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Ένα από τα προβλήματα των «πράσινων» είναι η δυστοκία: στα πέντε τελευταία ματς έχουν σημειώσει μόνο τρία γκολ, λιγότερο δηλαδή από ένα γκολ ανά αγώνα. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει απόψε η Ομόνοια θα το βρείτε με απόδοση 2.15 στον Stoiximan. Τα επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα ήταν NG. Το NG απόψε δίνει 1.70, με το GG στο 2.07. 

    Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

    Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

    *0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ! 

    Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

    Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

    Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

    * Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

    Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

    BookmakersWhy to Bet 
    Stoiximan
    • Bonus εγγραφής έως 100€
    • Καθημερινοί αγώνες με 0% γκανιότα
    • Οι πιο γρήγορες αναλήψεις στην αγορά
    Παίξε Τώρα

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy