Menu

    Stoiximan: Aνόρθωση – Απόλλων Λεμεσού με ενισχυμένες αποδόσεις

    ανορθωση απολλων

    Πονηρή έξοδος για τον Απόλλων Λεμεσού, που ταξιδεύει στην έδρα της Ανόρθωσης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από το ΑΠΟΕΛ και ψάχνουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

    Παίξε τώρα στο πρωτάθλημα Κύπρου με 0% γκανιότα

    Σε άσχημη κατάσταση οι γηπεδούχοι, που μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες και δείχνουν πως έχουν το μυαλό τους στα παιχνίδια κυπέλλου. Ο Απόλλων ωστόσο ξεκίνησε δυναμικά τα play-off και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να φύγει με την νίκη από την δύσκολη έδρα της Ομόνοιας.

    Θα καταφέρει σήμερα να κάνει ένα ακόμη διπλό και να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος; Στο 1.75 η νίκη του Απόλλωνα στον Stoiximan cy, απόδοση που είναι και η μεγαλύτερη της αγοράς, αφού η κορυφαία εταιρία στην Κύπρο προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα.

    *H προσφορά 0% γκανιότα αφορά το στοίχημα “Νικητής Αγώνα”, πριν την έναρξη του παιχνιδιού

     


    Stoiximan

    Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan είναι από τις καλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα και μία από τις top που αδειοδοτήθηκαν στην Κύπρο. Η μεγάλη γκάμα από στοιχήματα, συνδυάζονται άψογα με τις ταχύτατες αναλήψεις και τις συνεχείς προσφορές.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 78/100 (66 Ψήφοι)
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy