Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς έχει φτάσει! Όλοι οι απανταχού φαν της στρογγυλής θεάς θα έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στα γήπεδα της Ρωσίας. Όπως για κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και για το Μουντιάλ 2018 το topbookmakers.com.cy δίνει δυναμικό «παρών» με έναν πλούσιο διαγωνισμό με έπαθλα συνολικής αξίας 1.000€!

Ο διαγωνισμός είναι καθημερινός και 50€ μπορούν να γίνουν δικά σου στο τέλος κάθε αγωνιστικής βραδιάς άμεσα και δίχως περίπλοκες διαδικασίες!

Λάβε μέρος με 3 απλά βήματα

 1. Μπες στο facebook app του διαγωνισμού εδώaaw.gr/topbookmakers
 2. Συμπλήρωσε στη φόρμα εγγραφής το ονοματεπώνυμο και το email σου και κάνε like  στη σελίδα του Topbookmakers στο Facebook: facebook.com/topbookmakers.com.cy
 3. Αυτό ήταν! Πλέον μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εντελώς δωρεάν!

Οδηγίες του διαγωνισμού

 1. Τα παιχνίδια του MUNDIAL αναρτώνται από τους διαχειριστές. Κάθε αγώνας ανοίγει 2 ημέρες πριν την έναρξη του και κλειδώνει με την σέντρα της αναμέτρησης.
 2. Σε κάθε αγώνα θα πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξεις το Ακριβές Σκορ και τον 1ο σκόρερ.
 3. O διαγωνισμός χωρίζεται σε 20 αγωνιστικές ημέρες και κάθε αγωνιστική περιλαμβάνει το ή τα παιχνίδια της ημέρας.
 4. Οι επιλογές του κάθε συμμετέχοντα είναι δύο (2): Ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ.
 • Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά πρέπει να επιλέξουν και σκορ αγώνα και πρώτο σκόρερ.
 • Οι επιλογές ισχύουν ΜΟΝΟ για τα 90΄ της κανονικής διαρκείας των αγώνων.
 1. Πατώντας το κουμπί “ΕΠΟΜΕΝΟ” εμφανίζεται η επιλογή-κουμπί “SHARE”. Κάνοντας Share το διαγωνισμό και προσκαλώντας φίλους σας, αποκτάς bonus 50 πόντους. Σημειώνεται πως το bonus για την επιλογή SHARE ισχύει κάθε μέρα που παίρνεις μέρος στον ημερήσιο διαγωνισμό (αγωνιστική). 
 2. Οι συμμετέχοντες δεν είναι υποχρεωμένοι να δίνουν προγνωστικά σε όλους τους αγώνες, αλλά με αυτόν τον τρόπο λιγοστεύουν οι πιθανότητες νίκης τους.
 3. Για τον διαγωνισμό ισχύει ο όρος JACKPOT.

Πότε γίνεται Jackpot

Νικητής αγωνιστικής θεωρείται ο συμμετέχων ο οποίος θα προβλέψει σωστά και το ακριβές σκορ και τον 1ο σκόρερ τουλάχιστον ενός αγώνα. Σε περίπτωση που δεν προβλέψει κάποιος χρήστης σωστά και τις δύο επιλογές τότε έχουμε JACKPOT.

Στο JACKPOT μεταφέρεται το έπαθλο στην επόμενη αγωνιστική ημέρα και το επάθλο αυξάνεται.

Παράδειγμα: Στις 19/06 δεν πρέβλεψε κάποιος ακριβές σκορ και 1ο σκόρερ σε ένα από τα παιχνίδια της ημέρας (Κολομβία – Ιαπωνία, Πολωνία – Σενεγάλη και Ρωσία – Αίγυπτος). Σε αυτή την περίπτωση στις 20/6 το ποσό θα είναι 100€.

O διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 φάσεις:
Α) Τέλος Φάσης Ομίλων
Β) Ολοκλήρωση Φάσης “8”
Γ) Τέλος διοργάνωσης

Σε κάθε φάση η επιμέρους βαθμολογία υπολογίζεται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, δηλαδή δε μεταφέρονται οι πόντοι που έχετε λάβει στη φάση των ομίλων στη φάση Β κοκ. Σε κάθε φάση η βαθμολογία για το JACKPOT μηδενίζεται.

Στο τέλος κάθε φάσης του διαγωνισμού ο συμμετέχων που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης όλων των αγωνιστικών ΚΑΘΕ ΦΑΣΗΣ, κερδίζει το διαθέσιμο ποσό του JACKPOT.

Βαθμολογία

 1. Στο τέλος των αγώνων, οι διαχειριστές συμπληρώνουν τα σκορ των αγώνων και τον 1ο σκόρερ και αυτόματα διευθετούνται και τα αποτελέσματα. Επίσης, ενημερώνεται και αντίστοιχα η βαθμολογία. Εφόσον ο διαγωνισμός είναι ημερήσιος, η βαθμολογία κάθε συμμετέχοντα μηδενίζεται καθημερινά.
 2. Κάθε σωστή πρόβλεψη σκορ λαμβάνει 500 πόντους και κάθε σωστή πρόβλεψη πρώτου σκόρερ λαμβάνει 250 πόντους. Επίσης λαμβάνει Bonus 50 πόντους για κάθε Share.
 3. Σε περίπτωση ισοβαθμίας διεξάγεται κλήρωση μέσω τυχαίας γεννήτριας αριθμών και το video δημοσιεύεται στη σελίδα μας στο Facebook.

Επιπλέον δυνατότητες-όροι

 1. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την επιλογή τους τόσο στο ακριβές σκορ όσο και στον 1ο σκόρερ, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
 2. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του περιγραφόμενου Διαγωνισμού, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους, τις οδηγίες και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια του ανωτέρω Διαγωνισμού στο Facebook (βλ. Όροι διαγωνισμού παρακάτω)

Νικητές

Στο πεδίο αυτό θα αναγράφεται ο μεγάλος νικητής της κάθε ημέρας αλλά και φωτογραφία από τη βαθμολογία.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ – Kostas Antoniou


Ως Topbookmakers.com.cy έχουμε πάντα την επιθυμία και τη βούληση να διοργανώνουμε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα. Για να στηρίξετε αυτόν τον διαγωνισμό όπως επίσης και άλλους μελλοντικούς με ακόμα μεγαλύτερα έπαθλα είναι να πραγματοποιήσετε εγγραφή μέσα από τα banner του Topbookmakers.com.cy στις παρακάτω 100% αξιόπιστες εταιρίες:


Όροι του διαγωνισμού

1. Τίτλος Διαγωνισμού

Ημερήσιος διαγωνισμός «Topbookmakers Διαγωνισμός Μουντιάλ 1000€» από το topbookmakers.com.cy.

2. Διοργανώτρια

Η εταιρία με την επωνυμία FS MEDIA Marketing Ltd, που εδρεύει στη Μάλτα διοργανώνει, για λογαριασμό του topbookmakers.com.cy ένα διαγωνισμό, με ονομασία «Topbookmakers Διαγωνισμός Μουντιάλ 1000€» μέσω της επίσημης σελίδας του topbookmakers.com.cy στο Facebook www.facebook.com/topbookmakers.com.cy, με τα παρακάτω δώρα.

3. Δώρα Διαγωνισμού

Καθημερινά ένας νικητής κερδίζει έπαθλα αξίας 50 ευρώ.

Τα δώρα του διαγωνισμού, όσον αφορά στο είδος, είναι προκαθορισμένα και αποκλείεται αλλαγή ή εξαργύρωσή τους σε οποιαδήποτε τιμή, είναι δε προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους. Διευκρινίζεται ρητά ότι τα παραπάνω δώρα παρέχονται λόγω προκήρυξης και διενέργειας Διαγωνισμού.

4. Συμμετοχή – Εξαιρέσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα που διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο με την προϋπόθεση ότι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας. Εξαιρούνται και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας και οι εργαζόμενοι στο topbookmakers.com.cy, οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους μέχρι και 2ο βαθμό συγγένειας.

5. Έναρξη – Χρονική διάρκεια – Λήξη

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από 19/6/2016 και ώρα 16.00 έως τις 15/7/2016 και ώρα 17:50 και η διαλογή για την ανάδειξη των νικητών θα διενεργείται καθημερινά στα γραφεία της διοργανώτριας.

6. Αριθμός Νικητών – Παράδοση δώρων

  6.1 Καθώς ο διαγωνισμός είναι ημερήσιος, οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακηρύσσονται καθημερινά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση, θα διενεργείται live κλήρωση στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής, το βίντεο της οποίας θα δημοσιεύεται στη σελίδα Facebook του topbookmakers.com.cy. Προϋπόθεση για την παραλαβή των δώρων από τους νικητές είναι η υποβολή έγκυρου e-mail στη φόρμα εγγραφής του διαγωνισμού.

7. Ειδικοί όροι συμμετοχής – Αντικείμενο διαγωνισμού

  7.1 Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος.

 7.2 Κάθε συμμετέχων πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Facebook και αφού εισέλθει στη σελίδα facebook.com/topbookmakers.com.cy

  7.3 Μέσω ενός link (συνδέσμου) που θα συνοδεύει το facebook post ο χρήστης θα οδηγείται στο tab (κουμπί) με την εφαρμογή (application) του Διαγωνισμού και θα καλείται να κάνει like για να συνεχίσει στην σελίδα του Διαγωνισμού. Όσοι χρήστες έχουν ήδη κάνει like θα οδηγούνται απευθείας στην σελίδα του Διαγωνισμού. Στη σελίδα του Διαγωνισμού, ο Συμμετέχων θα ενεργήσει σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες και θα συμπληρώσει τα σχετικά πεδία/αιτήματα της σελίδας.

  7.4 Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή είναι η χορήγηση από τον συμμετέχοντα των αληθών και πραγματικών στοιχείων του, για την διενέργεια ταυτοποίησης κατά τη διαδικασία της διαλογής.

 7.5 Επιτρέπεται μόνο μία (1) συμμετοχή ανά όνομα ατόμου/e-mail/λογαριασμού facebook. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί πολλαπλή συμμετοχή ή συμμετοχή από «fake» λογαριασμό facebook , η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλει από το διαγωνισμό τους παραβαίνοντες τον κανονισμό.

8. Δήλωση Συμμετέχοντα

Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν θίγει οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου και ιδιαίτερα πνευματικά δικαιώματα, το δικαίωμα της προσωπικότητας και το δικαίωμα επί του ονόματος οποιουδήποτε τρίτου. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, τυχόν σχόλια δυσφημιστικά, άσεμνα, που τυχόν παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων ή που περιέχουν οποιοδήποτε παράνομο περιεχόμενο ή μηνύματα με περιεχόμενο εκτός πνεύματος, περιεχομένου και αντικειμένου του διαγωνισμού, θα διαγράφονται από την σελίδα. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και αποκλειστικά στο πλαίσιο των παρόντων όρων και των χρηστών και συναλλακτικών ηθών, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά οι ίδιοι ατομικά κάθε σχετική αστική ή ποινική ευθύνη. Ο συμμετέχων με την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής του στον διαγωνισμό δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι δεν έχει ούτε αποκτά κανένα απολύτως δικαίωμα στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της διοργανώτριας.

9. Επιφύλαξη δικαιώματος απόρριψης συμμετοχών

Η διοργανώτρια διατηρεί την ευχέρεια απόρριψης μη έγκυρων συμμετοχών σύμφωνα με τους παρόντες όρους, ακύρωσης εκ των υστέρων συμμετοχών για οποιαδήποτε παράβαση των παρόντων όρων του διαγωνισμού, με συνέπεια τον αποκλεισμό από τον διαγωνισμό των ενδιαφερόμενων. Στην περίπτωση αυτή, διαγράφεται απευθείας η συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της ημερομηνίας λήξης της διάρκειας του Διαγωνισμού, κάθε υποχρέωση της διοργανώτριας παύει να υφίσταται και δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.

10. Ανακοίνωση νικητών

  10.1 Οι διαχειριστές (administrators) της ιστοσελίδας, θα αναρτούν καθημερινά στο facebook το όνομα του νικητή.

  10.2 Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Η διοργανώτρια περιορίζει την ευθύνη της στη διάθεση των δώρων που αναφέρονται παραπάνω στους όρους του παρόντος διαγωνισμού, αποκλειστικά μέσω των ανωτέρω αναφερόμενων διαδικασιών και δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την μη κατοχύρωση ή/και παραλαβή του δώρου από νικητή.

11. Λοιποί Όροι και Προϋποθέσεις

  11.1 To topbookmakers.com.cy, site της εταιρείας FS MEDIA MARKETING LTD, που εδρεύει στη διεύθυνση 22 The Valley Block B, GZR1723, Gzira, Malta, κατόπιν δική σας επιθυμίας, σας αποστέλλει ενημερωτικά newsletters. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ο οποίος έχει τεθεί σε ισχύ από τις 25/5/2018 θα δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. “Η εταιρεία μας σας δηλώνει ότι τηρεί τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και σας ενημερώνει ότι το προσωπικό σας δεδομένο (email) που μας έχετε εμπιστευτεί, τηρείται στην απολύτως ασφαλή βάση δεδομένων μας μέχρι να μας ζητήσετε να σταματήσουμε να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημέρωσης — και θα χρησιμοποιηθεί για τους σκοπούς του διαγωνισμού και καθώς προωθητικούς σκοπούς προς τις στοιχηματικές εταιρίες που προβάλλονται στην ιστοσελίδα topbookmakers.com.cy. Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, συγκατατίθεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους και ενδεχόμενη αποστολή στο email σας προωθητικών ενεργειών, νέων του site, ειδήσεων της αγοράς και προσφορών των εταιριών.

  11.2 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση και ευθύνη αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του διαγωνισμού επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του διαγωνισμού. Η διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε επιβάρυνση οικονομική ή άλλη των συμμετεχόντων-χρηστών από τις παραπάνω αιτίες. Οι συμμετέχοντες ρητά δηλώνουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι της διοργανώτριας. Η διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή άλλο πρόβλημα προκύψει στο Facebook και στη σελίδα facebook.com/topbookmakers.com.cy καθώς και το app του διαγωνισμού (Για PC: apps.facebook.com/topbookmakerscontest, για Κινητό: aaw.gr/topbookmakers με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του Διαγωνισμού.

  11.3 Οι συμμετέχοντες στην προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού συναινούν και παρέχουν άνευ ανταλλάγματος τη ρητή συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στη διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του, μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του διαδικτύου (internet), συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media). Η δε διοργανώτρια επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των συμμετεχόντων (μαζί με τους λογαριασμούς τους στο Facebook), φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο, σχετικό με την παρούσα προωθητική ενέργεια του διαγωνισμού για διαφημιστικούς σκοπούς. Οι νικητές συναινούν ανεπιφύλακτα με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό στη παραπάνω παρουσίαση ή προβολή χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση ή αμοιβή τους. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτόματα ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων ατελώς.

 11.4 Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων Διαγωνισμού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση των Συμμετεχόντων έναντι της διοργανώτριας.

  11.5 Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του ανωτέρω περιγραφόμενου διαγωνισμού, κατά την κρίση της καθώς και να μεταβάλλει τους όρους, τις οδηγίες και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή/και να ματαιώσει την παρούσα προωθητική ενέργεια του ανωτέρω διαγωνισμού στο Facebook.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εντελώς δωρεάν!