Η Ubet φρόντισε να δείξει με το καλημέρα το σεβασμό προς τους παίκτες και να τους προσφέρει μοναδικά και ιδιαίτερα αξιέπαινα προνόμια. Εκτός από το εκπληκτικό ubet bonus έως 200€ , η εταιρία προσφέρει και άλλα μπόνους όπως το «Μπόνους παρολί».

Εσείς ως παίκτης, δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να τοποθετήσετε το παρολί της επιλογή σας. Από εκεί και πέρα, η Ubet φροντίζει την έξτρα ανταμοιβή σας σε περίπτωση που το δελτίο σας καταστεί νικηφόρο! Ο τρόπος λειτουργίας της συγκεκριμένης προσφοράς είναι αναλογικός, όσο περισσότερες δηλαδή οι επιλογές σας σε ένα παρολί, τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό του μπόνους που σας πιστώνεται αυτόματα! Το εν λόγω μπόνους όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, δύναται να αγγίξει και το 150%!

Παίξτε με bonus στα παρολί

ΔΕΙΤΕ τον Πίνακα Μπόνους Παρολί της Ubet

Τύπος παρολί (επιλογές)Ποσοστό μπόνους
3 επιλογές5%
4 επιλογές10%
5 επιλογές15%
6 επιλογές20%
7 επιλογές30%
8 επιλογές40%
9 επιλογές50%
10 επιλογές60%
11 επιλογές70%
12 επιλογές80%
13 επιλογές90%
14 επιλογές100%
15 επιλογές120%
17 ή περισσότερες επιλογές150%

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, έτσι και στο «Μπόνους παρολί» της Ubet ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται. Οι κυριότερες από αυτές αφορούν το συνολικό ύψος του μπόνους το οποίο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 1.000€ και την απόδοση της κάθε επιλογής που δε δύναται να είναι μικρότερη του 1.50.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται να αιτηθείτε την πίστωση του μπόνους που δικαιούστε σε περίπτωση κερδισμένου παρολί οποιασδήποτε κατηγορίας από τις παραπάνω. Το μπόνους πιστώνεται στο λογαριασμό σας αυτόματα με το πέρας ενός 24ώρου από τη λήξη του τελευταίου χρονικά αγώνα που περιλαμβάνεται στο παρολί σας.