Καλησπέρα στην παρέα του Topbookmakers. Επιβεβαίωθηκε το χτεσινό μας σημείο στην Λάρνακα με την Ανόρθωση να κερδίζει με 5-2. Στροφή σήμερα στην Bundesliga.
Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν: Πήρε βαθμό στην έδρα της Ζανκτ Πάουλι με 1-1 και παραμένει ακόμη στην θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Γεμάρο πρώτο ημίχρονο. Έχασε ευκαιρίες (9′ δοκάρι, 33′, 42′), βρήκε γκολ στο 55′ με τον Κουλιεράκη. Δεν άντεξε πολύ, 1-1 στο 75′. Γλίτωσε στο τέλος με τον Γκραμπάρα να έχει σωτήρια επέμβαση. Κάκιστη η παράδοση με την Μπάγερν. Δεν θέλει με τίποτα να χάσει με πολλά γκολ διαφορά. Κλασσικά τα θέματα που υπάρχουν στους «λύκους». Εκτός παραμένει ο χρήσιμος Άρνολντ (ΜΕ) και ο βασικός Βιντ (Ε).
Το όνειρο του τρεμπλ χάθηκε. Πριν μερικά βράδια έφερε 1-1 με την Παρί εντός έδρας στην ρεβάνς του 5-4. Δέχθηκε το γκολ στο 3′, ισοφάρισε με Κέιν στο 90+2′. Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα για τη διαιτησία. Πλέον, βλέπει τον τελικό κυπέλλου, έχοντας «κλειδώσει» εδώ και καιρό το πρωτάθλημα, αλλά προέκυψε νέο θέμα για τον Κομπανί εν όψει του σημερινού ματς. Τραυματίστηκε ο μπακ Ντέιβις και τέθηκε εκτός. Στα «πιτς» θυμίζουμε κι ο Γκνάμπρι.
Προγνωστικό: Μετά τα όσα έγιναν με την Παρί, ακόμη κι αν δεν έχει κίνητρα, η Μπάγερν περιμένουμε να βγάλει αντίδραση. Το 2 & Over 2,5 στο αποδεκτό 1.83 στην Novibet. Δεν τίθεται θέμα για τα γκολ.















