Menu

    Bet365 Live Streaming

    cavani bet365Τέρμα το διάλειμμα τα κεφάλια μέσα. Τι κι αν είναι ακόμη Αύγουστος. Η καλοκαιρινή ραστώνη οδεύει προς το τέλος της. Οι μεγάλες λίγκες είναι στη σέντρα και η bet365 cy σας τις προσφέρει απλόχερα μέσα από τη μοναδική υπηρεσία live streaming.

    Η Παρί κάνει ακόμη περισσότερο χλιδάτη τη γαλλική Ligue1. O Νεϊμάρ είναι πλέον κάτοικος της «Πόλης του Φωτός», άπαντες περιμένουν το ντεμπούτο του κι η ομάδα του θέλει να κάνει το 2Χ2 κόντρα στην Γκινγκάμπ μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Ανζέ. Προς το παρόν πάντως σκοράρει και πάλι ο Καβάνι.

    Η Μονακό όμως δεν θα αφήσει τον τίτλο δίχως να παλέψει κι ας έχασε σημαντικούς παίκτες όπως ο Μπερνάρντο Σίλβα και ο Μπακαγιόκο, ενώ θέλει να φύγει κι ο Εμπαπέ. Οι παίκτες του Ζαρντίμ δυσκολεύτηκαν αλλά κέρδισαν την Τουλούζ με 3-2 και τώρα έχουν απέναντί τους τη γηπεδούχο Ντιζόν.

    Και οι δύο μεγάλες μάχες είναι διαθέσιμες ζωντανά μέσω live streaming,  αμφότερες την Κυριακή στις 22:00 και στις 18:00 αντίστοιχα.

    Εκτός όμως αυτών των δύο αναμετρήσεων, όλα τα παιχνίδια της LIgue1 παίζουν σε live streaming στην πλατφόρμα της Bet365 Κύπρου. H δράση αρχίζει την Παρασκευή με Νις – Τρουά και Ρεν – Λυών, ενώ συνεχίζεται το Σάββατο με Ναντ – Μαρσέιγ, Μπορντό – Μετς, Αμιάν – Ανζέ, Τουλούζ – Μονπελιέ, Καέν – Σεντ Ετιέν, καθώς και Στρασβούργο – Λιλ την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι.

    Υπάρχει όμως και μπάλα από το Νησί στην bet365 σε ζωντανή μετάδοση. Η απόλυτη κυρίαρχος της Σκωτίας, η Σέλτικ δοκιμάζεται στην έδρα της Πάρτικ Θιστλ την Παρασκευή το βράδυ στις 21:45.

    Από τη Σκωτία στην Αγγλία και στην Τσάμπιονσιπ, ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό (μακράν του δεύτερης, είναι η πιο πλούσια και πιο ποιοτική 2η κατηγορία στον κόσμο), με συγκλονιστικές μάχες.

    Το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 παίζει ζωντανά σε streaming η δοκιμασία της Νότιγχαμ Φόρεστ στην έδρα της Μπρέντφορντ. Λίγο αργότερα στις 19:30 μία μάχη με άρωμα Πρέμιερ, ανάμεσα στη Μίντλεσμπρο και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

    Η δράση δεν σταματά ποτέ στην Bet365 και είναι εξαιρετικά βοηθητικό εργαλείο στο στοίχημα, να μπορείς να βλέπεις ότι έχεις παίξει, ή να μπορείς να παίξεις σε ότι βλέπεις, βγάζοντας τα σωστά συμπεράσματα. Στην bet365 σου παρέχεται απλόχερα η συγκεκριμένη δυνατότητα τόσο pre-match, όσο και στο live betting.


    Bet365

    Η στοιχηματική εταιρία Bet365 δεν θεωρείται αδίκως η κορυφαία εταιρία του κόσμου, καθώς προσφέρει χιλιάδες στοιχήματα κάθε εβδομάδα, κορυφαίες αποδόσεις σε Pre-match και live αγορές, καθώς και live streaming στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις.

    Παίξε τώρα!
    Βαθμολογία Χρηστών: 77/100 (56 Ψήφοι)
    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy