Menu

    H Parimatch στοιχηματικός συνεργάτης (και) της Γιουβέντους

    Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε πληροφορήσει για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Parimatch και της Λέστερ, με την εταιρεία που λειτουργεί νόμιμα στην χώρα μας να αποτελεί στοιχηματικό συνεργάτης της βρετανικής ομάδας. Όπως έχει αποκαλυφθεί, η Parimatch δεν σταματάει εδώ, καθώς την ερχόμενη σεζόν θα είναι συνεργάτης και της Γιουβέντους.

    Μάλιστα, ο επικεφαλής Εσόδων της ομάδας, Giorgio Ricci, αποκάλυψε πως ο στοιχηματικός κολοσσός θα έχει παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές εκτός χώρας μετά και την εφαρμογή της νέας ψηφιακής κάλυψης που τοποθετήθηκε στο σύστημα LED της έδρας της (Allianz Stadium). Η έναρξη έχει τοποθετηθεί για την προσεχή Κυριακή (20/9) στον πρώτο αγώνα της «Μεγάλης Κυρίας» απέναντι στην Σαμπντόρια.

    Με την σειρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch, Sergey Portnov, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Τόσο η Parimatch, όσο και η Γιουβέντους έχουν την φιλοδοξία του απόλυτου πρωταθλητισμού στους αντίστοιχους στόχους τους, παρέχοντας παράλληλα  ψυχαγωγία σε εκατομμύρια φίλους τους σε όλο τον κόσμο».

    Σχόλια
    
    Προσφορά καλωσορίσματος με 10€ Free Bet χωρίς κατάθεση*
    • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Που θα κάνει εγγραφή
    • 10€ FREE BET Χωρίς κατάθεση*
    • & BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy