Menu

    Συμφωνία με την La Liga για την Parimatch

    Η κορυφαία στοιχηματική ιστοσελίδα στην Κύπρο, η Parimatch, ολοκλήρωσε μια ακόμη τεράστια συμφωνία. Αυτή την φορά δεν αφορά κάποιον σπουδαίο σύλλογο, αλλά την συμφωνία με την πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, την γνωστή La Liga. Έτσι, θα γίνει επίσημος εταίρος στοιχημάτων του ισπανικού πρωταθλήματος για 15 περιοχές στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS).

    Παράλληλα, η επωνυμία της Parimatch θα εμφανίζεται σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

    Θυμίζουμε πως το περασμένο διάστημα η Parimatch είχε συνάψει συμφωνίες με τις βρετανικές Έβερτον & Λέστερ, όπως και με την ιταλική Γιουβέντους. Για όλα αυτά, αλλά και τη νέα συμφωνία με την La Liga, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω στοιχηματικής, Dmitriy Sergeev, δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Τεράστιας στρατηγικής σημασίας είναι η συμφωνία για εμάς με ένα από τα πιο δημοφιλή πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μας θα αυξηθεί σημαντικά σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Μάθε περισσότερα για την Parimatch

    Με την σειρά του ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Parimatch, Tamara Babits υποσχέθηκε πως «θα εργαστούμε σκληρά για να χτίσουμε με την παρουσία και των δυο brands στο CIS».

    Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην κάνει δηλώσεις και ο διευθυντής της La Liga, Oscar Mayo, ο οποίος και στάθηκε στην φιλοδοξία που διακατέχει την Parimatch. «Η Parimatch μοιράζεται την φιλοδοξία μας για δημιουργία ψυχαγωγίας παγκόσμιας κλάσης και δικαίως αποτελεί τον ιδανικότερο συνεργάτη για εμάς»,ανέφερε χαρακτηριστικά».

    Σχετικά με την Parimatch

    Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

    H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy