Menu

    Παγκόσμια καμπάνια «5 αστέρων» για την Parimatch

    Η Parimatch έδωσε στη δημοσιότητα τη νέα, παγκόσμια καμπάνια της που αφορά τη συνεργασία της με τη Γιουβέντους και σε αυτοί πρωταγωνιστούν οι αστέρες της «Μεγάλης Κυρίας».

    Ο επίσημος στοιχηματικός χορηγός της Γιουβέντους ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη νέα του καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούν οι Αρτούρ, Ντανίλο, Μοράτα, Σέζνι και φυσικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

    Στόχος της Parimatch είναι να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο το μέγεθος του brand της και να την κάνει πιο γνωστή ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κοινό. Πρωταγωνιστής της καμπάνιας, εκτός φυσικά από τους σταρ της Γιουβέντους, είναι και η μετάβαση στην ηλεκτρονική εποχή.

    Μέσω αυτής της διαφήμισης οι παίκτες της Γιουβέντους έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο κοινό τους και η συνεργασία ανάμεσα στην Parimatch και τον ιστορικό σύλλογο απέδειξε ότι τα πάντα είναι πιθανά. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο CMO της Parimatch, Ivan Liashenko: «μέσα σε έξι μήνες οι δύο συνεργάτες κατάφεραν να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στα εκατομμύρια των φιλάθλων και βήμα-βλημα δυναμώνουν τη συνεργασία τους. Ο συνδυασμός των αστέρων με το ύφος της στοιχηματικής και την ενέργεια που εκπέμπουν τα χρώματά της δημιουργούν ένα φανταστικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της Parimatch».

    Απ’ την πλευρά της, η CCO της Parimatch, Kateryna Amirkhamova τόνισε μεταξύ άλλων πως «η νέα καμπάνια αποδεικνύει το πόσο επιτυχής μπορεί να είναι η συνεργασία δύο μεγάλων brand names ακόμα και κάτω από τόσο δύσκολες εποχές όπως είναι αυτή που ζούμε. Η Parimatch προσπάθησε να βγάλει στο έπακρο το ύφος του κάθε παίκτη και να το εναρμονίσει με το ύφος του bookmaker και το αποτέλεσμα σίγουρα δικαιώνει τους πάντες».

    Σχετικά με την Parimatch

    Η Parimatch συνδυάζει την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασιζόμενη στην καινοτομία. Ιδρύθηκε το 1994, και έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων στην Ευρώπη ιδιαίτερα στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Επίσης, η εταιρεία συνεχίζει να διευρύνει τη λειτουργία της σε νέες αγορές, όπως η Ινδία και η Βραζιλία και άλλες.

    H Parimatch λειτουργεί με βάση τη καινοτομία της ψηφιακής εποχής και συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνει την ποιότητα εμπειρίας των πελατών της, η οποία προσφέρεται σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η νικήτρια ομάδα πρεσβευτών της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνει τους Κόνορ Μακγκρέγκορ, Μάικ Τάισον, Πιοτρ Γιάν και τις αδελφές Σεβτσένκο. Η Parimatch είναι επίσης ο παγκόσμιος συνεργάτης στοιχημάτων της δημοφιλούς ομάδας esports Fnatic και ο κύριος συνεργάτης του Virtus.pro και είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης στοιχημάτων στην UFC στην περιοχή των χωρών της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών .

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy