Menu

    Parimatch: Μεγάλος στοιχηματικός συνεργάτης της Τσέλσι

    Μια ακόμη συνεργασία με τεράστιο σύλλογο για την Parimatch, η οποία ήρθε σε τριετούς διάρκειας συμφωνία με την Τσέλσι. Η συνεργασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την ψηφιακή προβολή της ίδιας , αλλά και των «Μπλε», ενώ η στοιχηματική ιστοσελίδα (που λειτουργεί νόμιμα στην χώρα μας) θα ετοιμάσει και αρκετές εκπλήξεις για τους φίλους των Πρωταθλητών Ευρώπης καθ’ όλη την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

    «Το μοναδικό στυλ και η αποφασιστικότητα της Τσέλσι συμφωνούν απόλυτα με το πάθος της Parimatch για τον αθλητισμό. Το να γίνει ο επίσημος συνεργάτης των Πρωταθλητών Ευρώπης 2020 – 2021 είναι τεράστια ευθύνη…Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί τα επόμενα τρία χρόνια πρόκειται να ισχύει αυτή τη συνεργασία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch, Roman Syrotian.

    Με την σειρά του, ο Guy Laurence, Διευθύνων Σύμβουλος της Τσέλσι, χαρακτήρισε τον λονδρέζικο σύλλογο ως «τολμηρό για να καινοτομήσει», ενώ ανέφερε πως «η περσινή χρονιά ήταν εκπληκτική για την Parimatch καθώς επεκτάθηκε σε νέες αγορές. Η Τσέλσι με την σειρά της αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Είμαστε περήφανοι για αυτή την συνεργασία».

    Αξίζει να σημειώσουμε πως η Parimatch αποτελεί ήδη τον μεγάλο στοιχηματικό συνεργάτη της Γιουβέντους. Όσον αφορά την Τσέλσι, ενδεχόμενο κατάκτησης του φετινού τίτλου στην Premier League προσφέρεται σε απόδοση 6.00, με τους «Μπλε» να χαρακτηρίζονται ως δεύτερο φαβορί στην Parimatch, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι (1.67).

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy