Menu

  Νικητής Euro 2024: Τα Φαβορί για την κατάκτηση

  Ολοένα και περισσότερο πλησιάζει η ημερομηνία για την σέντρα του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου έως και τις 14 Ιουλίου. Το πιο συχνό ερώτημα που συνοδεύεται είναι το ποιος θα είναι ο νικητής Euro 2024. Το topbookmakers φυσικά, θα είναι στην πρώτη γραμμή των προγνωστικών με την αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

  Πολλά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών οι οποίες δίνουν πολλές επιλογές σχετικά με τον νικητή euro 2024 αλλά και όχι μόνο, δίνοντας και επιπλέον επιλογές όπως διπλή ευκαιρία νικητή. Δυστυχώς ούτε σε αυτή την διοργάνωση θα έχουμε εκπροσώπηση ούτε από την Κύπρο αλλά ούτε και από την Ελλάδα.

  Αναλυτικά παρακάτω θα ασχοληθούμε με το ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν το φετινό Euro, από ποιον όμιλο θα προκύψει ο νικητής αλλά και ποιο μπορεί να είναι το ζευγάρι τελικού;

  Ποια είναι τα φαβορί Euro 2024;

  Βλέποντας τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών που έχουν κυκλοφορήσει από την novibet, όπως ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους, τα δύο πιο δυνατά φαβορί για τον νικητή euro 2024 είναι η Αγγλία και η Γαλλία. Τα “τρία λιοντάρια” όντας οι φιναλίστ του περασμένου Euro θα επιδιώξουν αυτή τη φορά με παραπάνω ωριμότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους να κάνουν το βήμα παραπάνω και να σηκώσουν αυτή το τρόπαιο.

  Από την άλλη οι “Τρικολόρ” έχοντας χάσει στον τελικό του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλου από την Αργεντινή στα πέναλτι, στοχεύουν με μπροστάρη τον Κιλιάν Εμπαμπέ να ξανά επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2000. Δυνατά παίζουν επίσης η οικοδέσποινα Γερμανία αλλά και η Πορτογαλία, με το Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία του παράσταση με την Εθνική του ομάδα.

  Νικητής Διοργάνωσης
  Αγγλία4.50
  Γαλλία5.00
  Γερμανία6.50
  Πορτογαλία8.00
  Ισπανία8.50
  Ιταλία15.00
  Ολλανδία17.00
  Βέλγιο17.00
  Κροατία41.00
  Δανία51.00

  Από ποιο όμιλο θα προκύψει ο Euro 2024 Νικητής;

  Σε αυτήν την ειδική κατηγορία μπορούμε να κάνουμε μία έρευνα καταρχάς για τις ομάδες που συμμετέχουν σε κάθε όμιλο. Οι επιλογές προφανώς είναι έξι καθώς τόσο είναι και τα γκρουπ του Euro 2024. Ένα καλό σκεπτικό για τον όμιλο που θα προκύψει ο Euro 2024 νικητής είναι να δούμε ποιος όμιλος έχει παραπάνω από έναν “δυνατό” διεκδικητή του τίτλου. Έτσι μπορούμε να πάρουμε μία καλή επιλογή που θα έχει μέσα παραπάνω από ένα φαβορί για τον τίτλο.

  Όμιλος Νικητή
  Όμιλος Α5.00
  Όμιλος Β4.50
  Όμιλος Γ 3.50
  Όμιλος Δ 3.50
  Όμιλος Ε 12.00
  Όμιλος ΣΤ 7.00

  Ζευγάρι Τελικού Euro 2024

  Σε αυτήν την επιλογή έχουμε να κάνουμε με αρκετά αυξημένες αποδόσεις καθώς ο παράγοντας τύχη αυξάνεται κατά πολύ. Το πιο σημαντικό είναι να εξετάσουμε τις πιθανές διασταυρώσεις που θα προκύψουν μετά την φάση των ομίλων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πιο πιθανά ζευγάρια τελικού που προκύπτουν βάσει των αποδόσεων. Όπως διακρίνεται με μια πρόχειρη ματιά όλοι οι πιθανοί συνδυασμού περιέχουν τα πιο δυνατά φαβορί του διαγωνισμού με ενσωματωμένη μέσα την “μεταβλητή” των διασταυρώσεων.

  Ζευγάρι Τελικού
  Αγγλία & Γαλλία7.00
  Αγγλία & Γερμανία9.50
  Γαλλία & Γερμανία9.50
  Αγγλία & Πορτογαλία12.00
  Γαλλία & Πορτογαλία12.00
  Αγγλία & Ισπανία12.00
  Γαλλία & Ισπανία12.00
  Γερμανία & Πορτογαλία17.00
  Γερμανία & Ισπανία17.00
  Αγγλία & Ιταλία19.00
  Γαλλία & Ιταλία19.00
  Βέλγιο & Αγγλία21.00

  Διπλή Ευκαιρία Νικητή Euro 2024

  Εδώ μιλάμε ίσως για την πιο ασφαλή επιλογή καθώς ποντάρουμε σε δύο ομάδες ως διπλή ευκαιρία για τον Νικητή του Euro 2024. Όπως είναι αναμενόμενο οι αποδόσεις μειώνονται καθώς πάμε με μεγαλύτερη πιθανότητα επαλήθευσης, ειδικά όταν στην Διπλή ευκαιρία περιέχεται είτε η Αγγλία είτε η Γαλλία. Αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές με το σκεπτικό πως μαζί με μία εκ των δύο προαναφερόμενων εθνικών ομάδων έχουμε το περιθώριο να “κολλήσουμε” ένα όνομα που δεν παίζει τόσο ψηλά στις αποδόσεις, δημιουργώντας ένα Valye for Money Bet.

  Διπλή ευκαιρία νικητή
  Αγγλία / Γαλλία2.35
  Αγγλία / Γερμανία2.40
  Αγγλία / Πορτογαλία 2.80
  Γαλλία / Γερμανία2.85
  Αγγλία / Ισπανία 3.05
  Αγγλία / Ιταλία 3.15
  Αγγλία / Ολλανδία 3.25
  Αγγλία / Βέλγιο 3.35
  Γαλλία / Πορτογαλία 3.45
  Γαλλία / Ισπανία 3.45
  Γερμανία / Πορτογαλία 3.60
  Ισπανία / Γερμανία 3.60

  Euro 2024 Μακροχρόνιο Προγνωστικό

  Για την επιλογή ενός καλού μακροχρόνιου προγνωστικού πρέπει να βάλουμε κάτω και να εξετάσουμε τα πιο πιθανά σενάρια που θα προκύψουν με τις διασταυρώσεις του Euro 2024 αλλά και φυσικά να αναλύσουμε την ποιότητα που διαθέτει κάθε εθνική με βάσει το ρόστερ της κάθε ομάδας αλλά και την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές καθώς ορισμένοι μπορεί να είναι βεβαρημένοι λόγο των αυξημένων υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους.

  Το πιο ποιοτικό ρόστερ είναι η αλήθεια πως το διαθέτουν οι Άγγλοι. Μπορεί να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη για το λόγο και μόνο πως… μιλάμε για την Εθνική Αγλλίας αλλά κάποια στιγμή αυτή η γενιά του Αγγλικού ποδοσφαίρου δικαιούται να σηκώσει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μία ακόμη ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά είναι αυτή της Πορτογαλίας. Συνδυάζοντας σε ένα ρόστερ που διακρίνεται από πολλές και αξιόπιστες επιλογές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα τα δώσουν όλα στην δική του τελευταία παράσταση με την Εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας.

  Πάμε λοιπόν με την επιλογή: Αγγλία/Πορτογαλία Νικητής Διοργάνωσης Διπλή ευκαιρία απόδοση 3.05

  BookmakersWhy to Bet 
  Novibet cy
  • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
  • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
  • Δυνατότητα bet request
  Παίξε Τώρα
  Σχόλια
  
  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΤΡΑΠΛΟ BONUS ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
  • 100% EΩΣ 300€
  • ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ [1WBONUSΧ4] ΣΤΗΝ 1η ΚΑΤΑΘΕΣΗ

  Η Winmasters κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B004. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

  Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy