Menu

    Νικητής Euro 24: Τα φαβορί για την κατάκτηση

    Το Euro 24 είναι εδώ!

    Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός διεξάγεται στα γήπεδα της Γερμανίας έως και τις 14 Ιουλίου. Το πιο συχνό ερώτημα που συνοδεύεται είναι το ποιος θα είναι ο νικητής Euro 24. Το topbookmakers φυσικά, θα είναι στην πρώτη γραμμή των προγνωστικών με την αξιοπιστία που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

    Πολλά συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες δίνουν πολλές επιλογές σχετικά με τον νικητή της διοργάνωσης αλλά και όχι μόνο. Δυστυχώς, ούτε σε αυτό το τουρνουά θα έχουμε εκπροσώπηση από την Κύπρο και την Ελλάδα.

    Αναλυτικά, παρακάτω θα ασχοληθούμε με το ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για να κατακτήσουν το φετινό Euro, από ποιον όμιλο θα προκύψει ο νικητής αλλά και ποιο μπορεί να είναι το ζευγάρι τελικού;

    Ποια είναι τα φαβορί Euro 24;

    Η Ισπανία έκλεισε θέση στον τελικό, αποκλείοντας τη Γαλλία με 2-1 και θα επιδιώξει να κατακτήσει το τρίτο Euro τα τελευταία 16 χρόνια και το τέταρτο στην ιστορία της.

    Τα «τρία λιοντάρια» ήταν οι φιναλίστ του περασμένου Euro και θα προσπαθήσουν αυτή τη φορά με περισσότερη ωριμότητα και εμπειρία στο ρόστερ τους να κάνουν το βήμα παραπάνω και να σηκώσουν το τρόπαιο, αφού ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ολλανδίας στον ημιτελικό, ανατρέποντας με τη σειρά τους το σκορ (2-1).

    Νικητής Διοργάνωσης
    Ισπανία1.65
    Αγγλία2.25

    Euro 24 Μακροχρόνιο Προγνωστικό

    Για την επιλογή ενός καλού μακροχρόνιου προγνωστικού πρέπει να βάλουμε κάτω και να εξετάσουμε τα πιο πιθανά σενάρια που θα προκύψουν με τις διασταυρώσεις του Euro 24 αλλά και φυσικά να αναλύσουμε την ποιότητα που διαθέτει κάθε εθνική με βάσει το ρόστερ της κάθε ομάδας αλλά και την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές καθώς ορισμένοι μπορεί να είναι βεβαρημένοι λόγο των αυξημένων υποχρεώσεων με τους συλλόγους τους.

    Το πιο ποιοτικό ρόστερ είναι η αλήθεια πως το διαθέτουν οι Άγγλοι. Μπορεί να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη για το λόγο και μόνο πως… μιλάμε για την Εθνική Αγγλίας αλλά κάποια στιγμή αυτή η γενιά του Αγγλικού ποδοσφαίρου δικαιούται να σηκώσει για πρώτη φορά ευρωπαϊκό τρόπαιο. Μία ακόμη ομάδα που μπορεί να φτάσει μακριά είναι αυτή της Πορτογαλίας. Συνδυάζοντας σε ένα ρόστερ που διακρίνεται από πολλές και αξιόπιστες επιλογές, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του θα τα δώσουν όλα στην δική του τελευταία παράσταση με την Εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Γερμανίας.

    Πάμε λοιπόν με την επιλογή: Αγγλία/Πορτογαλία Νικητής Διοργάνωσης Διπλή ευκαιρία απόδοση 3.35

    BookmakersWhy to Bet 
    Novibet cy
    • Ανταγωνιστικές αποδόσεις
    • Δεκάδες επιλογές στοιχημάτων
    • Δυνατότητα bet request
    Παίξε Τώρα
    Σχόλια
    
    Μοναδική προσφορά* γνωριμίας!
    • BONUS ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Έως 100€**
    • ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕΣ Πρώιμη πληρωμή στο 2-0
    • & GOLDEN SUB Συνεχίζεις με τη χρυσή αλλαγή

    *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/oroi-eggrafis-xwris-katathesi

    **ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ Novibet.com.cy/info/welcome-bonus-oroi Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη

    Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy