Menu

    Εβδομάδα Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού (8-14 Οκτωβρίου)

    εβδομαδα υπευθυνου στοιχηματισμου

    Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνουν για πρώτη φορά στη Κύπρο  σε συνεργασία Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και Εθνική Αρχή Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνο από 8 Οκτωβρίου έως 14.

    Ποιος είναι ο στόχος της διοργάνωσης

    Η διοργάνωση στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι, καθώς και στην εμπλοκή και κινητοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας σε θέματα διασφάλισης του Υπεύθυνου Παιχνιδιού και προστασίας του κοινού από την προβληματική ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια.

    Το κοινό θα ενημερωθεί  για το τι σημαίνει υπεύθυνο παιχνίδι, τα μέτρα αυτοπροστασίας που μπορεί να θέσει ένας παίκτης, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης της προβληματικής ενασχόλησης και πως μπορεί το τυχερό παιχνίδι να παραμείνει διασκέδαση για τα άτομα που αποφασίζουν να ασχοληθούν με αυτό.

    Ποιο θα είναι το πρόγραμμα

    Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και ενέργειες από τους εμπλεκόμενους φορείς σε όλες τις επαρχίες της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα της Εβδομάδας Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού 2018 στην ιστοσελίδα www.responsiblegamingweek.gov.cy

    Απώτερος στόχος είναι η καθιέρωση της εβδομάδας ενημέρωσης ως μια πλατφόρμα ενημέρωσης και εποικοδομητικού διαλόγου για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, καθώς και μια συνέργεια μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών εμπλέκοντας ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας: εργαζόμενους στο κλάδο των τυχερών παιχνιδιών, παίκτες, οικογένεια και φίλοι, ευρύ κοινό.

    Το σλόγκαν της εβδομάδας

    Το σλόγκαν της Εβδομάδας Ενημέρωσης Υπεύθυνου Παιχνιδιού για αυτή τη χρονιά είναι «Ενημερώσου για να παραμείνει το παιχνίδι διασκέδαση». Προσκαλούμε το κοινό να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως π.χ. παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια κ.ά., ούτως ώστε να λάβει ενημέρωση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

    Σχόλια
    
    Μοναδικό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
    • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ PROMO [STX2024]
    • ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
    • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

    Η Stoiximan κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό B018. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

    Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy